Na 18. obrtničkom uličnom sajmu u Varaždinu ove subote, 21. rujna, predstavit će se 20 obrtnika

Na 18. obrtničkom uličnom sajmu u Varaždinu ove subote, 21. rujna, predstavit će se 20 obrtnika

Na 18. obrtničkom uličnom sajmu u Varaždinu ove subote, 21. rujna, predstavit će se 20 obrtnika. Na 18. po redu Obrtničkom uličnom sajmu, koji će u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, biti održan na Franjevačkom trgu ove subote, 21. rujna, obrtnici će  već tradicionalno prezentirati rad svojih vrijednih ruku, pa će i ovogodišnji Obrtnički ulični sajam ponovo biti bogat ponudom - istaknuo je Vladimir Bais, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin. .

Obrtnici će na štandovima na Franjevačkom trgu predstaviti i posjetiteljima ponuditi - suvenire, ručno rađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke izrađene od pamučnog konca, mirisne svijeće, ekološku kozmetiku, proizvode od drva, ručno pletene torbe, proizvode od buče i mnoštvo drugih proizvoda koje će ponuditi po popularnim cijenama.

Na Obrtničkom sajmu posjetitelji će imati priliku vidjeti i dvadesetak oldtimer automobila u vlasništvu članova Oldtimer kluba Međimurje iz Čakovca, a za dobru atmosferu na obrtničkom sajmu  pobrinut će se Tamburaški sastav Taliri.

- Pozivam sve da ove subote na Obrtničkom uličnom sajmu pogledaju radove vrijednih ruku naših obrtnika, da uživaju u bogatoj ponudi i da kupnjom njihovih proizvoda podrže lokalnu proizvodnju, koja je iznimno važna za održiv razvoj zajednice - poručio je predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin. I ovogodišnji jesenski obrtnički ulični sajam bit će održan uz podršku Grada Varaždina.

Ponudu na ovogodišnjem sajmu posjetitelji će moći razgledati od 8 do 13 sati.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.