Pripremite Biskupski kruh – tradicionalni božićni kolač koji se polako gricka U pripremi slastica za Božić obavezan je i biskupski kruh. Riječ je o tradicionalnom kolaču koji se polako gricka i…
Dora Bolkovac iz Valamara prvakinja Hrvatske u slastičarstvu Valamarova slastičarka Dora Bolkovac nova je državna prvakinja u slastičarstvu. Na Državnom prvenstvu, koje je u sklopu Dana hrvatskog kulinarstva…
Završila gastro turneja chefa Melkiora Bašića Tijekom protekla dva mjeseca Melkior Bašić je putovao Hrvatskom i posjetio devet gradova, pripremajući večere koje su kombinirale autentične domaće…
Mirisi tradicije ispunili Čakovec - 28. rujna u atriju Starog grada održan 9. Festival "Bakini kolači“, pogledajte tu raskoš Unatoč lošem vremenu, atrij Starog grada u Čakovcu 28. rujna bio je ispunjen toplinom, radošću i mirisima tradicije, jer je…
Ozalj: Izabrana najbolja štrudla Hrvatske Božica Šimunčić, Martina Marušić Britvec i Ana Kordić iz Nikola Tesla Experience Center iz Karlovca, pobjednice su na natjecanju za…
Ovo su najbolje štrudle Hrvatske, evo i pobjednica! Božica Šimunčić, Martina Marušić Britvec i Ana Kordić iz Nikola Tesla Experience Center iz Karlovca, pobjednice su na natjecanju za…
Vindija preporučuje lagane zalogajčiće sa svježim sirom - Tris bruschetta od svježeg sira Najbolji recepti uz Vindija brendove - ovajput preporučujemo lagani Tris bruschetta od svježeg sira.Sastojci:500 g svježeg sira100 g kiselog vrhnjažličica…
Vindija preporučuje lagani obrok za ljetno druženje - Fondue od Vindijinog Camemebert sira s povrćem i krekerima Priprema Brokulu kratko blanširajte, šampinjone očistite i narežite na četvrtine. Mrkvu i stabljičasti celer ogulite i narežite na štapiće. Papriku…
Riblji noviteti stigli u pravi čas – evo zašto bismo ovih blagdana trebali ribu uvrstiti u naše jelovnike Olakšavajući planiranje blagdanskog stola, a na radost svih ljubitelja ribe i morskih plodova, Ledo je predstavio dva nova proizvoda –…
Belje osvojilo dvije zlatne medalje za kvalitetu kulena Prvo nacionalno ocjenjivanje kulena, koje je održano u Baranji, okupilo je najznačajnije proizvođače kulena iz cijele Hrvatske čije je uzorke…
Tradicionalna priprema krafni, na način jedne slovenske bake - video Za vrijeme fašnika, karnevala, poklada ili kako hoćete vrijeme je za pripremu krafni, a recepata je more. Nedavno smo pisali…
Iskušali smo i preporučujemo - Quiche sa špinatom i feta sirom Recept iz emisije Dobro jutro RTVSLO, a poželite li ga kupiti ili neku od inačica, potražite ga primjerice u pekarnicama…