Najava velike populacijske krize

Najava velike populacijske krize

Tzv. cijepljenje za koje je rečeno da će okončati navodnu pandemiju i zaustaviti navodni ogroman porast smrtnosti diljem svijeta u 2020., na kraju je imalo suprotan učinak. Umjesto da smanji smrtnost, cijepljenje protiv COVID-a eksponencijalno je povećalo ukupnu smrtnost. Brojke dokazuju da cjepiva protiv Covid-19 nisu učinkovita i da uzrokuju toliko teške nuspojave da rezultiraju povećanom smrtnošću. (Brojke koje to dokazuju nalaze se u izvješću pod naslovom ‘Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022’, a može mu se pristupiti na stranici Office for National Statistics - ONS).  Ovo bi trebao bi biti na naslovnici svih novina, i glavna tema rasprave na svakom kanalu vijesti. Podaci (znanstveni) su nedvosmisleni, a vlasti i vlade trebale bi trenutno povući cjepiva protiv Covid-19 iz buduće upotrebe.  Ako to ne učine, onda dokazuju da imaju skriveni motiv da smanje svjetsku populaciju. To je, naime, upravo ono što će se dogoditi ako se dopusti da se ponovno uvođenje ovih eksperimentalnih i opasnih injekcija nastavi.

Frank Wright piše u LifeSiteNews-u kako se svijet suočava s velikom populacijskom krizom do 2075. ako stope nataliteta nastave padati. Kontracepcija, pobačaj, sterilni seksualni identiteti, antinatalistička propaganda, ratovi, a sada ubojite i sterilizirajuće injekcije, koriste se da pokrenu tzv. populacijsku bombu koja još nije eksplodirala. Nova studija dokumentira brzi pad globalne stope nataliteta, pri čemu se depopulacija ubrzava u svakoj naciji u svijetu. Izvješće koje je 20. ožujka objavio The Lancet kaže da će do 2040. svaka regija izvan Afrike pasti ispod stope nataliteta.

Poznat kao „total fertility rate - TFR" - ili "ukupna stopa plodnosti", rezultat od 2,1 je osnovna vrijednost koju je Odjel za stanovništvo Ujedinjenih naroda prihvatio za održavanje razine stanovništva. Do kraja stoljeća čovječanstvo će izumrijeti. Sumnjičavi smo prema znanstvenom modeliranju nakon onoga koje je pratilo režim COVID-a, no ove se brojke ne odnose samo na projekcije, već ilustriraju dobro utvrđeni pad živorođene djece diljem svijeta. Podaci isključuju i Sjedinjene Države i Europu, čije su stope nataliteta prepolovljene od 1980.

Tri su alternativna scenarija za projiciranu budućnost, od kojih svaki pokazuje utjecaj na stopu nataliteta. Prvi model dokumentira utjecaj "Ciljeva održivog razvoja obrazovanja", prema kojima će globalna stopa nataliteta pasti sa sadašnjih projekcija - s prosječnih 1,83 u 2050. na 1,65 - padajući dalje na 1,56 do 2100. godine. Sličan dodatni pad mogao bi se postići ako se "ispune ciljevi kontracepcije", što bi dovelo do pada stope nataliteta na 1,62 - možda čak na 1,39 - do 2050. godine. Na kraju, rezultati "pronatalnih politika", za koje se smatra da bi mogle dati rezultate blizu - ili čak premašiti - stopu zamjene. Raspon pokazuje porast rađanja do čak 2,19 i 2,04 do 2050. odnosno 2100. godine.

Politika znatno utječe na pad nataliteta. Potrošački identitet feminizma poremetio je do stanovite mjere i obiteljski život, pretvarajući ga u zatvor iz kojeg žene trebaju biti oslobođene, kako bi potražile utjehu karijere. Krajnji rezultat nije bio samo oslobađanje žene od ženstvenosti, već i stvaranje „proizvoda“ koji se može kupiti, pomoću operacije, hormona i kostima. Vrlina je slaviti ovo seksualizirano svođenje žena na parodiju, u procesu koji također vidi da se mlade žene steriliziraju i sakate.

U Francuskoj se mijenja ustav Republike kako bi se zajamčilo "pravo" na ubijanje vlastite nerođene djece, prvi put u svijetu. Bizarne izjave Emanuela Macrona dobro se uklapaju u ovu populacijsku krizu. Emmanuel Macron bez djece, navodno oženjen 24 godine starijom ženom, proslavio je ovaj trenutak objavom svjetskog rata nerođenima. "Danas nije kraj priče, to je početak borbe", rekao je u izjavi od 8. ožujka, čime je signalizirao svoju namjeru da globalizira svoje zalaganje za nacionalno samoubojstvo. “Ako je Francuska postala jedina zemlja na svijetu čiji ustav izričito štiti pravo na pobačaj u svim okolnostima, nećemo stati sve dok ovo obećanje ne bude održano u cijelom svijetu.” Macron je obećao da će se boriti protiv "reakcionarnih snaga" za koje je tvrdio da stoje iza napada na prava svih potlačenih skupina - osim onih beba koje želi istrijebiti. “Vodit ćemo ovu bitku na našem kontinentu, u našoj Europi, gdje reakcionarne snage prvo i uvijek napadaju prava žena, prije nego krenu u napad na prava manjina, svih potlačenih, svih sloboda“.

Unatoč tome što je Vrhovni sud SAD-a poništio slučaj Roe protiv Wadea, abortus je dopušten u više od 27 američkih država, od kojih osam dopušta prekid života do rođenja. Države poput Minnesote, Kalifornije i New Yorka obećale su da će proširiti pristup pobačaju, podržavajući "reproduktivna prava" - što je liberalno pravo ili dužnost. Promiče se s istim obećanjem emancipacije koje je Edward Bernays upotrijebio kako bi natjerao žene da puše cigarete 1929., kada ih je nazvao "Bakljama slobode". Strategija “osnaživanja žena” često se citira u globalističkim organizacijama, od NATO-a do raznih nevladinih organizacija poput onih Zaklade otvorenog društva Georgea Sorosa. Ujedinjeni narodi navode slogan kao jedan od svojih ciljeva "održivog razvoja", označavajući "održivi" kao "eliminacijski". The world is facing a major population crisis by 2075 if birth rates keep declining - LifeSite. I dok je medicinski gledano, zdravlje žene i njezin život važna premisa u ovakvim raspravama te jedno zrelo društvo to ne bi smjelo dovoditi u pitanje, koliko se međutim zbilja štite prava žena i koliko se njeguje zadovoljenje ženinih potreba samo nametanjem pitanja abortusa ostaje i dalje nejasno.

Porast smrtnosti mlade dobne skupine

John-Michael Dumais piše kako su mala djeca umirala s višim stopama 2021.-2022. Stopa smrtnosti među djecom u dobi od 1-4 godine skočila je 12% između 2021. i 2022., a za djecu od 5-14 godina stopa je porasla za 7% u istom razdoblju, prema podacima koje je ovaj mjesec objavio CDC. Porast smrtnosti za ove mlade dobne skupine poništava desetljeća napretka u smanjenju smrtnosti djece.

Dr. Steven Woolf, direktor emeritus Centra za društvo i zdravlje Sveučilišta Virginia Commonwealth, rekao je za CNN: “Jednostavno rečeno, činjenica da je očekivani životni vijek 2022. bio niži nego 2019. znači da Amerikanci nastavljaju umirati po višim stopama nego prije pandemije, unatoč oporavku.” ‘Svaki pedijatar, javnozdravstvena ustanova i roditelj trebaju biti zabrinuti. Ovo je crveno bljeskajuće svjetlo koje upućuje na loše zdravstveno stanje Amerikanaca i kako to sada dovodi našu djecu u opasnost".

Dr. Michelle Perro, pedijatrica i autorica knjige “What’s Making Our Children Sick?”, nazvala je statistiku “katastrofom” i dodala: “Svaki pedijatar, agencija za javno zdravstvo i roditelj trebaju biti zabrinuti.” Perro je priznala da loša prehrana, nedostatak tjelovježbe i pretjerano izlaganje elektromagnetskom zračenju (EMR) pridonose porastu kroničnih bolesti u pedijatrijskoj populaciji.

Za podatke o stopama smrtnosti dojenčadi iz prosinca 2023., CDC je kao moguće uzroke naveo slijedeće komplikacije kod majke: bakterijsku sepsu i respiratorni distres novorođenčadi, bolesti cirkulacijskog sustava i sindrom iznenadne smrti dojenčadi (SIDS). Međutim, u svom sažetku podataka agencija nije ponudila moguća objašnjenja skoka u stopama smrtnosti za dobne skupine 1-4 i 5-14 godina. Perro je rekla da smo svjedoci "najvećeg „pedijacidnog“ događaja u našem životu", dodajući da se to zataškava nedavnim pokušajima "normaliziranja ranije rijetkih ili bolesti kao što su srčani i moždani udari u djetinjstvu".

Prema Hookeru, “Bilo bi vrlo teško isključiti efekt uvođenja cjepiva protiv COVID-19 u ovom porastu s obzirom na to da cjepivo nije odobreno za dob do 5 godina do 29. listopada 2021. i do 6 mjeseci do 17. lipnja 2022.", rekao je Hooker, ističući da je smrtnost djece od virusa bila "vrlo niska". Hooker je dodao: “Žalosno je što je cjepivo protiv COVID-19, koje je nedovoljno testirano, davano trudnicama (bez ikakvog testiranja) počevši od 2021., i unatoč priči vladinog farmaceutskog kartela, moramo na to gledati kao na potencijalni uzročni faktor."

S obzirom na sve veći raspored cijepljenja djece, cjepiva protiv COVID-19 možda nisu jedini pokretač uočenog trenda smrtnosti u djetinjstvu, prema dr. Jamesu Lyons-Weileru i dr. Paulu Thomasu. Studija Lyons-Weilera i Thomasa iz 2020. pokazala je da su cijepljena djeca znatno više posjećivala liječnika zbog očnih poremećaja, respiratornih infekcija, astme, alergija, infekcija uha i gastrointestinalnih poremećaja nego necijepljena djeca. Studija, objavljena u International Journal of Environmental Research and Public Health a kasnije povučena od strane časopisa to potvrđuje. Thomas je rekao kako također vjeruje da bi to moglo biti razlogom  porasta sindroma iznenadne smrti dojenčadi, "za koji znamo da je mnogo češći nakon cjepiva nego u bilo kojem drugom trenutku u životu dojenčadi". Podaci CDC-a "također skrivaju smrt od cjepiva kao 'gušenje' tako da brojevi SIDS-a ne izgledaju očito previsoki, što bi trebalo objasniti", dodao je.

Uznemirujući petogodišnji trendovi smrtnosti mladih

Izvješća u posljednjih pet godina pokazuju zabrinjavajući trend za mlađe dobne skupine. Za uzrast od 1 do 4 godine, stopa od 24,0 smrtna slučaja na 100 000 iz 2018. pala je na 23,3 u 2019. i 22,7 u 2020., da bi se povećala na 25,0 u 2021. i 28,0 na 100 000 u 2022. Podaci za 2020. do 2022. pokazuju skok od 23,4%.

Za dob od 5 do 14 godina, stopa smrtnosti postojano je, ali polako rasla između 2018. i 2020., a zatim je skočila s 13,7 na 100 000 u 2020. na 14,3 u 2021. i 15,3 u 2022. Porast tijekom pet godina iznosi 15%, dok je porast od 2020. 2022. iznosi 11,7%, što predstavlja 78% ukupnog petogodišnjeg povećanja.

Predoziranje drogom među djecom i tinejdžerima gotovo se udvostručilo između 2019. i 2021., a tome su najviše pridonijeli opioidi poput fentanila. To bi mogla biti posljedica pandemijskih mjera poput zatvaranja škola, koje su pridonijele povećanju problema mentalnog zdravlja, uključujući anksioznost i depresiju, prema nekim stručnjacima. Kids Ages 2-5 Had Higher Rate of Convulsions After mRNA COVID Shots

Tajni podaci Australske Vlade

Nije na odmet u kontekstu ovog napisa spomenuti da tajni podaci, koje je australska vlada dala Organizaciji za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), potvrđuju kako je u prvih 38 tjedana 2021. zabilježeno šokantno povećanje broja smrtnih slučajeva od 1452% nakon uvođenja injekcija Covid-19. u odnosu na isto razdoblje 2020. Nažalost, kako su mjeseci prolazili, situacija se samo pogoršavala. Do 2022. naciju je pogodio razorni udarac nakon ponovljenog uvođenja injekcija Covid-19, s povećanjem broja smrtnih slučajeva od 5162% u prvih 38 tjedana godine, u usporedbi s prvih 38 tjedana 2020. (vrhunac navodne pandemije Covid-19).

Australska Vlada i mainstream mediji do sada odbijaju otkriti poražavajuću istinu, već svakodnevno objavljuju i emitiraju propagandu i laži. Slično je i u drugim sredinama. Evo i nekoliko konkretnih brojki. Australija je pretrpjela 11.068 viška smrtnih slučajeva u 2021., a zatim šokantnih 22.730 viška smrtnih slučajeva do 38. tjedna 2022. To je u suprotnosti s 2020., kada je zabilježeno samo 1.306 viška smrtnih slučajeva tijekom navodnog vrhunca pandemije Covida i prije uvođenja Covid injekcije. To znači da je Australija pretrpjela šokantan porast broja smrtnih slučajeva od 1.640% u samo 38 tjedana tijekom 2022. u usporedbi s 53% tjedna tijekom 2020. godine.

Brojke koje je objavila vlada Ujedinjenog Kraljevstva snažno sugeriraju da je cijepljenje protiv Covid-19 najveći faktor koji pridonosi ovom ogromnom porastu smrtnih slučajeva diljem Australije. Međutim problem ide znatno dalje od australskih granica. Nedavno obavljena znanstvena studija pokazuje da što više cjepiva dojenče primi, to je veći rizik od hospitalizacije i smrti. Usporedbom stopa cijepljenja u 34 razvijene zemlje otkrivena je značajna korelacija između stopa smrtnosti dojenčadi i broja doza cjepiva koje su dojenčad primila. SAD zahtijeva najviše cjepiva i ima najveću smrtnost dojenčadi. Istraživanja pokazuju da što više cjepiva dojenče primi istovremeno, to je veći rizik od hospitalizacije ili smrti u usporedbi s onima koji su primili manje cjepiva. Što je dijete ranije u djetinjstvu cijepljeno, veći je rizik da će biti hospitalizirano ili umrijeti u usporedbi s djecom koja su kasnije primila ista cjepiva. Ovo bi trebala biti ozbiljna poruka pedijatrima i zdravstvenim vlastima koji trenutno bez kriterija a ponekad i bahato odbijaju činjenice koje im se predočavaju i drže se nekih ustaljenih narativa. The more vaccines an infant receives, the greater the risk of hospitalisation and death, Secret Australian Government Data confirms the Country suffered a devastating 5162% increase in Excess Deaths in 2022 compared to the height of the COVID Pandemic in 2020).

 

https://epoha.com.hr/2024/04/05/dr-kresimir-pavelic-najava-velike-populacijske-krize/

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.