Čakovec: Budućnost te čeka - upiši jedan od stručnih studija na MEV-u

Čakovec: Budućnost te čeka - upiši jedan od stručnih studija na MEV-u

Sanjaš o uzbudljivoj karijeri u turizmu i sportu ili u jednom od najpoželjnijih poslova današnjice - računarstvu? Međimursko veleučilište u Čakovcu tada je pravi izbor za tebe! U dinamičnom svijetu turizma i sporta, te u karijeri budućnosti kao što je računarstvo, važno je obrazovanje koje prati najnovije trendove i priprema te za izazove sutrašnjice.

Odabirom našeg veleučilišta, ne samo da biraš vrhunsko obrazovanje, nego i postaješ dio zajednice koja cijeni izvrsnost i inovacije. Upiši jedan od naših stručnih studija – budućnost te čeka.

Postani arhitekt digitalnog doba – upiši stručni prijediplomski studij Računarstva

U svijetu u kojem se tehnologija neprestano mijenja i napreduje, karijera u području računarstva garancija je sigurnosti. Na našem prijediplomskom stručnom studiju Računarstva steći ćeš znanje i vještine koje će te pripremiti za jedan od najpoželjnijih i najtraženijih poslova današnjice. Program je osmišljen tako da odgovara potrebama suvremenog tržišta rada, pripremajući studente za pozicije koje zahtijevaju vještine u programiranju, analizi podataka, razvoju softvera i kibernetičkoj sigurnosti.

Spoj strasti i karijere – upiši stručni prijediplomski studij Menadžmenta turizma i sporta 

Zamisli samo kako je raditi u prestižnoj sportskoj organizaciji, sudjelovati u organizaciji međunarodnih sportskih događanja ili upravljati luksuznim turističkim resortima. Ako ovo zvuči kao nešto što oduvijek želiš, naš stručni studij Menadžment turizma i sporta pravi je izbor za tebe. Nakon završetka studija bit ćeš kvalificiran za obavljanje poslova poslovnih i ekonomskih analiza, vođenje sportskih organizacija, za rad u marketinškim tvrtkama te za vođenje i organiziranje projekata u turizmu i sportu. Spoj teorijskog znanja i praktičnih iskustava kroz naš studij garancija su konkurentnosti na tržištu rada.

Zašto baš MEV, najbolje znaju naši studenti

Da ponovno biraju, naši bivši i sadašnji studenti opet bi upisali MEV. Da za to postoji mnoštvo razloga slaže se i Helena Ferenčak, koja je na MEV-u završila prijediplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta.

Studij bi preporučila svima jer su, kako kaže, profesori vrlo pristupačni i susretljivi, a osim znanja i vještina koje se stječu na fakultetu, uz studij je moguće postizati i odlične rezultate i to kroz sudjelovanje u raznim projektima, konferencijama i izvannastavnim aktivnostima.

Nenad Vagan koji je prijediplomski stručni studij Računarstvo završio izradom nesvakidašnjeg diplomskog rada – robotskom kosilicom.

-MEV mi je pružio stvarnu školu za život jer sam stekao znanja i zvanje koje se višestruko dokazuje u stvarnom životu, svakodnevnim poslovima i situacijama – kaže Nenad kojeg inače na bivšem fakultetu nazivaju svojim Matom Rimcem.

Uz studij, dobra zabava ti ne gine

Bivši i sadašnji studenti slažu se u jednom – atmosfera na MEV-u je odlična, a grad Čakovec kao studentski grad mladima nudi dobru zabavu, brojne sportske sadržaje i manifestacije.

Čakovečko Veleučilište jedno je od rijetkih koje ima gotovo sve što je studentima potrebno u jednom dvorištu, od studentskog doma i teretane pa do menze i knjižnice.

Već tradicionalno, svake godine na dvorištu MEV-a održava se zabavno-sportska manifestacija, MEVijada, koju su pokrenuli sami studenti. MEVijada, osim druženja, dobre zabave i predaha od kolokvija i ispitnih rokova, obuhvaća razne igre poput križić-kružića, povlačenja užeta, skakanja u vrećama i graničara gdje studenti imaju priliku odmjeriti snage s profesorima.

I zato, više ne dvoji - prijavi se na jedan od stručnih studija na MEV-u i postani dijelom naše uspješne priče. Upravo tebe čekamo!



Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.