Saša Horvat zajednički kandidat za načelnika Nezavisne liste Matije Posavca

Saša Horvat zajednički kandidat za načelnika Nezavisne liste Matije Posavca

Aktualni načelnik Općine Šenkovec Saša Horvat na predstojeće lokalne izbore izlazi kao zajednički kandidat koalicije koju čine: Nezavisna lista Matije Posavca, Hrvatska stranka umirovljenika i Hrvatska seljačka stranka. Osim što će Saša Horvat biti njihov zajednički kandidat za načelnika Općine Šenkovec ova će koalicija imati i zajedničku listu za Općinsko vijeće Općine Šenkovec.

Ovakva podrška Saši Horvatu rezultat je njegovog predanog rada na razvoju Općine Šenkovec u proteklih 12 godina. Nakon jednog mandata zamjenika načelnika, od 2013. do 2021.godine obnašao je dužnost načelnika te, uz punu angažiranost svojeg tima, pokazao kako se brojni kapitalni i infrastrukturni projekti u naseljima Šenkovec i Knezovec mogu realizirati uz racionalno  i domaćinsko upravljanje proračunskim novcem. Čitavo vrijeme, iako poptpuno posvećen napretku općine, svoju je dužnost obavljao volonterski, čime su ostvarene značajne uštede za općinski proračun.

Među dosada realiziranim projektima u mandatima Saše Horvata posebno se izdvajaju: izgradnja i rekonstrukcija kanalizacije te rekonstrukcija prometnica u pet ulica u Šenkovcu, izgradnja sportske dvorane u sklopu SRC Gorčica, dogradnja i uređenje Dječjeg vrtića „Vrapčić „ Šenkovec, izgradnja širokopojasne optičke mreže , izgradnja nogostupa te zbrinjavanje oborinske odvodnje u Knezovcu, energetska obnova Kulturnog centra Knezovec kao i mnogi manji projekti. Tome svakako treba dodati značajna sredstva uložena u Socijalni program Općine Šenkovec kroz koji se, svake godine, trećina proračuna koristi za razne oblike sufinanciranja i pomoći mještanima.

Postignuća u protekla dva mandata načelnika Saše Horvata velikim dijelom su i rezultat kontinuirane  suradnje sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem koji je pružao punu podršku svim razvojnim projektima Općine Šenkovec. Zato je i činjenica da se Nezavisna lista Matije Posavca pojavljuje kao nositelj Koalicije stranaka u Općini Šenkovec na Lokalnim izborima 16.svibnja 2021. godine logičan nastavak takve suradnje.

Najvažniji projekti koalicije koja podupire Sašu Horvata u narednom mandatu su: projekt rekonstrukcije 8 ulica  sa zbrinjavanjem oborinskih voda u Šenkovcu, projektiranje i izgradnja Kulturnog centra s DVD spremištem, uređenje Trga svete Jelene, modernizacija javne rasvjete u Šenkovcu i Knezovcu novim LED rasvjetnim tijelima, proširenje sportskih sadržaja SRC Gorčica, kao i niz drugih projekata kojima će se unaprijediti kvaliteta života svih stanovnika Općine Šenkovec.

 

 

 

U realizaciju svih spomenutih projekata uključiti će se svi kandidati sa Zajedničke koalicijske liste za Općinsko vijeće Općine Šenkovec koji svojim znanjem te dobitnom kombinacijom mladosti i iskustva jamče napredak Općine Šenkovec. Na listi koalicije koju čine Nezavisna lista Matije Posavca, Hrvatska stranka umirovljenika i  Hrvatska seljačka stranka nalaze se mladi visokoobrazovani kandidati kao i oni stariji iza kojih stoji bogato životno i političko iskustvo. Svi oni, predvođeni načelnikom Sašom Horvatom, dati će svoj puni doprinos daljnjem napretku Općine Šenkovec u gospodarskom, socijalnom i kulturom pogledu.

Nadamo se i želimo da Saša Horvat kao načelnik Općine Šenkovec zajedno sa svojim timom u narednom mandatu 2021. – 2025. realizira planirane projekte u naseljima Šenkovcu i Knezovcu koji će mještanima Općine Šenkovec omogućiti kvalitetniji i ljepši život.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.