Milanović sudjelovao na ramazanskom iftaru povodom obilježavanja blagdana Ramazanskog bajrama

Milanović sudjelovao na ramazanskom iftaru povodom obilježavanja blagdana Ramazanskog bajrama

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je, na poziv predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftije Aziza ef. Hasanovića, na svečanom prijamu i večeri / iftaru povodom obilježavanja blagdana Ramazanskog bajrama gdje je u svom obraćanju svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitao Bajram. 

 „Čestitam vam Bajram od srca. Želim vam da što češće razgovaramo i da razmjenjujemo mišljenja, jer ljudi imaju tendenciju prema uzajamnosti, pomoći, ali  i očekivanju uzajamnosti. Samo tako nacije, narodi i vjere mogu funkcionirati. Ja sam spreman sve ono što mogu za to založiti“, poručio je između ostalog predsjednik Milanović okupljenim uzvanicima na svečanosti u zagrebačkom hotelu Westin.

 Čestitku povodom Ramazanskog bajrama građankama i građanima islamske vjeroispovijesti uputilo je i domaćin, predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftija akademik Aziz ef. Hasanović, a isto su učinili i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, ministrica kulture i medija i izaslanica predsjednika Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Nina Obuljen Koržinek te potpredsjednik Hrvatskoga sabora i izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner. Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.