Ususret Predsjedničkim izborima - HDZ ima novu uzdanicu, podršku daju Draganu Primorcu kao svom kandidatu za predsjednika RH!

Ususret Predsjedničkim izborima -  HDZ  ima novu uzdanicu, podršku daju Draganu Primorcu kao svom kandidatu za predsjednika RH!

HDZ je u srijedu istaknuo svog kandidata za  Predsjedničke izbore. Andrej Plenković obrazložio je to ovim riječima - Smatramo da  dr. Dragan Primorac ima sve kvalifikacije kako bi dobio većinsko povjerenje hrvatskoga naroda u Domovini i izvan nje. On će biti predsjednik koji poštuje Ustav, koji se zalaže za vladavinu prava i surađuje s institucijama. Na temeljima vrijednosti zapadnoga svijeta jačat ćemo Hrvatsku tamo gdje se ona pozicionirala od svoje neovisnosti! Isto tako, g. Primorac će kao predsjednik RH vratiti kulturni, civilizirani dijalog u hrvatski politički i javni prostor.

Sve je to potpuna suprotnost Kršitelju Ustava, koji je bespovratno uništio svoj kredibilitet kao predsjednika svih građana i na scenu donio vulgarnost, divljaštvo i vrijeđanje. Stoga je Milanović za Hrvatsku prošlost, a g. Primorac - budućnost. On je spreman svoje iskustvo i znanje staviti u funkciju Republike Hrvatske i svih njenih građana - kako je i sam rekao - potpuno neopterećen, profesionalno ostvaren, čista srca i mirne savjesti. Nakon uvjerljivih političkih uspjeha na parlamentarnim i europskim izborima, te unutarstranačkih izbora na kojima smo konsolidirali našu stranku, sada smo spremni za još jednu pobjedu! - poručio je još predsjednik Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a - Obznanio je HDZ, 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.