Ovogodišnji 4. FMCG Summit okuplja crème de la crème FMCG industrije

Ovogodišnji 4. FMCG Summit okuplja crème de la crème FMCG industrije

U zagrebačkom Plaza Event Centru 25. listopada 2018. održati će se najveći događaj u FMCG sektoru. FMCG Summit a koji je namijenjen stručnjacima unutar sektora trgovine i robe široke potrošnje, a već tradicionalno okuplja velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki.

Organizatori najavljujući 4. FMCG Summit u organizaciji InStore magazina, jedinog regionalnog B2B magazina za FMCG sektor ističu kako je ovo u Zagrebu već četvrti FMCG Summit, a od Ljubljane do Skoplja održano ih je više od 30. te kako FMCG tržište u Europi raste, a današnje vrijeme zahtijeva brzu prilagodbu.

Kako će se ovogodišnji FMCG Summit bavit temom Trgovci na tronu – izvozimo hrvatsko, Stoga organizatori apeliraju da 25. listopada svi zainteresirani posjete Plaza Event Centar i budu u korak s najnovijim trendovima u FMCG-u.

Govornici na najvećem FMCG događaju u regiji mahom su predvodnici sektora koji se mogu pohvaliti impresivnim poslovnim rezultatima. Upravo oni predstavit će analizu domaće FMCG industrije, kao i trgovačkih trendova u srednjoj i istočnoj Europi – ističu organizatori.

Događaji poput FMCG Summita odlična su platforma za povezivanje proizvođača, trgovaca i svih ostalih dionika kojima je u interesu da hrvatski proizvodi što lakše nađu put do internacionalnih tržišta, izjavili su iz HGK.  

Upoznajte domaće pojedince koji su izgradili zavidnu karijeru u globalnim kompanijama te velike trgovce koji pružaju priliku domaćim proizvođačima PL-a. Poseban segment bit će posvećen izvoznom potencijalu na zapadna te rusko tržište - credo je ovogodišnjeg skupa. 

Više informacija o FMCG Summitu pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite pratiti Facebook i LinkedIn.  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.