Župan Radimir Čačić, pozvao je medije na tradicionalni predbožićni domjenak

DOMJENAK ČAČIĆ

Župan Radimir Čačić, 19. prosinca, pozvao je medije na tradicionalni predbožićni domenak. Direktore, urednike, novinare, kamermane, fotoreportere i druge medijske djelatnike primili su uz župana posebna savjetnica Natalija Martinčević i zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin.Čačić je istaknuo da je zadovoljan suradnjom s medijima.

- Moralnost i profesionalnost ljudi koji rade u medijima je za društvo danas važnija nego ikad. Vaša uloga je važna, vi ste ti koji morate imate imati cijelu sliku o kojoj izvještavate, koji uvijek trebate saslušati drugu stranu, pitati i usporediti. Razina profesionalnosti je kod nas, za hrvatske standarde, na iznimno visokom nivo, na čemu vam čestitam te zahvaljujem na suradnji. Jedino žalosti činjenica da Varaždinska županija nije pokrivena javnim televizijskim servisom, te da Hrvatska radiotelevizija ovdje nema čak ni dopisništvo, a to, nažalost, nije slučajno – rekao je Čačić.
Dodao je da je iza Varaždinske županije jako dobra godina.

- Desetljećima nismo imali snažnije pomake i bolje rezultate. Počeli smo realizirati projekte, imamo ih 122 i vrijedni su više od 700 milijuna kuna. To ne bi bilo moguće da nema europskih fondova, iz kojih možemo povlačiti novac na temelju kvalitetno pripremljenih projekata – naglasio je župan te predstavnicima medija i članovima njihovih obitelji poželio mirne blagdane uz puno sreće i poslovnog uspjeha u novoj, 2019. godini.

 

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.