U varaždinskoj Areni, 3. travnja, od 19 sati, javno snimanje emisije „Lijepom našom“, ulaz 30 kuna

plakat ln

U Areni na Dravi, gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, u srijedu, 3. travnja. od 19 sati, bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“.S produkcijom ovog glazbeno scenskog spektakla dogovoreno je da će varaždinska emisija gledateljima, prije svega, dočarati tradicijske, urbane i kulturne vrijednosti grada Varaždina i okolice. Uz folklorna društva i soliste iz Varaždina i njegove okolice ( Centar tradicijske kulture, Varaždinski folklorni ansambl ) voditelj i urednik emisije Branko Uvodić najavljuje nastup popularnih estradnih zvijezda Borisa Novkovića, Vanne, Indire, Damira Škore, Vladimira Kočiša Zeca i drugih najpopularnijih izvođača.

Hrvatska televizija po drugi put nakon sedam godina dolazi u Varaždin snimati popularni glazbeni spektakl. Uz Grad Varaždin, u organizaciji snimanja u varaždinskoj Areni koja pruža idealne uvjete za takve projekte sudjelovati će Koncertni ured Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina. Snimanje emisije Lijepom našom u svim sredinama uvijek pobuđuje velik interes publike pa se u varaždinskoj dvorani uz Dravu očekuje više od tri tisuće posjetitelja.

Ulaznice će se prodavati po popularnoj cijeni od 30 kuna u Suvenirnici na Trgu kralja Tomislava, te blagajnama Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin i Gradske sportske dvorane Varaždin  - Arene na Dravi.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.