Ministar Anušić u Bjelovaru: Vlada nastavlja podupirati rad Bjelovarsko-bilogorske županije

Ministar Anušić u Bjelovaru: Vlada nastavlja podupirati rad Bjelovarsko-bilogorske županije

Izaslanik predsjednika Vlade RH, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić sudjelovao je danas 7. lipnja 2024. godine na svečanoj sjednici Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije. 

U svom obraćanju, u ime predsjednika Vlade RH i svoje osobno ime, čestitao je svim prisutnima Dan Bjelovarsko–bilogorske županije te se osvrnuo na postignuća Bjelovarsko-bilogorske županije naglasivši kako je uloženo jako puno truda i sredstava kroz proteklo razdoblje kako bi se uravnotežilo funkcioniranje i rad Županije.

 „Vlada Republike Hrvatske prepoznaje predanost i rad Bjelovarsko–bilogorske županije te će podržavati i pratiti sve projekte Županije i u budućnosti“, istaknuo je ministar Anušić.

Na kraju svog obraćanja, ministar obrane naglasio je kako će uz njegovu osobnu potporu kao potpredsjednika Vlade RH i Vlade RH u cjelini i dalje podupirati rad Bjelovarsko–bilogorske županije kako bi mogli nastaviti svoj daljnji razvoj i napredak te ostvariti svoj puni potencijal u svim segmentima društva. 

U ovoj prigodi održana je dodjela javnih priznanja građanima i organizacijama koji su svojim radom i djelovanjem pridonijeli razvoju i napretku Bjelovarsko–bilogorske županije.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.