Brojna događanja u Novom Marofu u povodu Dana grada: 'Antunovo v Marofu' oživjelo centar grada

Brojna događanja u Novom Marofu u povodu Dana grada: 'Antunovo v Marofu' oživjelo centar grada

Tijekom cijelog mjeseca lipnja, povodom Dana grada, Novi Marof organizira niz događanja. Proteklog vikenda centar grada pretvoren je u otvorenu pozornicu s brojnim kulturnim, zabavnim i sportskim programima. Manifestacija "Antunovo v Marofu" okupila je brojne posjetitelje, nudeći raznolike aktivnosti i vrhunsku enogastronomsku ponudu u organizaciji lokalnih udruga. Posebnu pažnju privukla je nova lokacija, Mala Zagorska, gdje su se održavali sadržaji za djecu, uključujući predstave, ulični program i društvene igre, uz glazbenu kulisu koju je osiguravao DJ. Smotra folklora i brojni glazbeni programi dodatno su oživjeli gradske ulice, naglašavajući očuvanje tradicije. Glazbeni program započeo je u petak nastupom jedne od najvećih diva hrvatske glazbene scene, Nine Badrić. U subotu su na glavnu pozornicu stupili Alen Đuras, Bruna Oberan, Josip Palameta i Filip Vincek s bendom, izvodeći najpoznatije pop i rock klasike. Svi su ovi mladi glazbenici poznati iz popularnih glazbenih projekata poput A strane, The Voicea, Zvijezde pjevaju i Volim Hrvatsku.

Nedjelja je bila rezervirana za nastup Begina, dok su Fiškali i Dečki z bregov zabavljali publiku na pozornici Kulturnog centra "Ivan Rabuzin". Stara škola bila je domaćin Techno partyja, gdje su DJ-evi nastupali prije i poslije glavnih koncerata. Voditeljica ureda Turističke zajednice Grada Novog Marofa, Renata Horvatić, izrazila je zadovoljstvo dosadašnjim programima: "Iznimno smo sretni što nas je vrijeme poslužilo te su se svi programi mogli nesmetano održati. Posjećenost je i ove godine bila iznimno dobra, program je zaista ponudio za svakoga ponešto, pa je centar grada tijekom cijeloga vikenda bio vrlo živopisan i ispunjen odličnom atmosferom, na što smo vrlo ponosni," rekla je Horvatić.

Zahvalila je svim posjetiteljima i suorganizatorima događanja, te pozvala sve da se odazovu i na programe koji slijede tijekom lipnja. Program "Antunova v Marofu" organiziraju Turistička zajednica Grada Novog Marofa, Grad Novi Marof, te mnoge udruge, ustanove i pojedinci.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.