Najveseliji festival na crikveničkoj rivijeri - 9. Festival uličnih zabavljača "CrikvArt" očekuje vas 6. srpnja

Najveseliji festival na crikveničkoj rivijeri - 9. Festival uličnih zabavljača "CrikvArt" očekuje vas 6. srpnja

Turistička zajednica Grada Crikvenice vas 6. srpnja poziva na najveseliji festival crikveničke rivijere - 9. Festival uličnih zabavljača "CrikvArt". Očekuju vas žongleri, performeri, glumci, klaunovi, hodači na štulama, živi kipovi, maskote, ulični svirači i pjevači te ostali zabavljači sa svojim neuobičajenim vještinama i nastupima, a od 19 sati do ponoći u centru Crikvenice održat će se Art sajam i radionice. Crikveničani te njihovi domaći i strani gosti na nekoliko lokacija u centru grada imaju priliku biti ne samo promatrači, već i aktivni sudionici impresivnih točaka! Za početak bit će tu hodajući performans štulaša od 20 sati, a zatim slijedi predstava „U mojim snovima“ (4+) Cirkultura, „Dangerous Show“ te „Fire Show“, a nastup Roberta Marekovića – „Las Vegas Show“ rasplesat će i najzahtjevniju publiku.
-„CrikvaArt“ voli iznenađenja i nepredvidljivost, očekuje vas mnoštvo zabavnih i smiješnih izvođača. Jedini zakon koji će vrijediti za vrijeme festivala uličnih zabavljača je uživanje i zabava na svakom koraku. Naravno, i ove je godine cilj pronaći i vidjeti baš sve naše genijalne performere na svim lokacijama.
Rezervirajte nadolazeću subotu za posjet Crikvenici, gradu u kojem nikada niste usamljeni i opustite se na festivalu s garancijom – garancijom smijeha - poručuju organizatori. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o. i Županijska lučka uprava Crikvenica.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.