Baby Lasagna na Špancirfestu predstavlja slikovnicu „Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“

Baby Lasagna na Špancirfestu predstavlja slikovnicu „Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“

Atrakcija za mačkoljupce na Varaždinskom Špancirfestu, koji je pun iznenađenja, a jedno posebno sprema se za najmlađe špancirere. U utorak, 27. kolovoza, prije nego preuzme glavnu PAN pozornicu Stari grad sa svojim hitom Rim Tim Tagi Dim, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, družit će se s najmlađim špancirerima i njihovim roditeljima i predstaviti slikovnicu „Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“. U dvorište Vile Bedeković u 10 sati pozvani su svi koji žele doznati više o avanturama trenutno najpopularnijeg mačka u zemlji koji je, baš kao i njegov vlasnik, osvojio srca nacije. No, svi oni koji su pročitali slikovnicu znaju da Stipe nije običan mačak, baš kao što ni Baby Lasagna nije običan izvođač.

Kroz perspektivu jednookog mačka Stipe ispričana je priča o uspjehu hita koji je preko noći zaludio Europu, a najmlađi čitatelji uče o važnosti podrške, ustrajnosti i zajedništva – vrijednostima koje su važne ne samo u glazbi, nego i u životu. Uz Marka Purišića, slikovnicu će predstaviti i autor teksta i ilustracija Igor Jurilj.
Da, i ne brinite, nakon predstavljanja slikovnice pripremite se na fotografiranje s Baby Lasagnom za što će biti zadužen službeni fotograf Špancirfesta.
Već od sutra prepustite se festivalskom doživljaju na najljepšoj pozornici na otvorenom. U idućih 10 dana Varaždin će po 26. put oživjeti pod okriljem najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj. Sve do 1. rujna pred nama su uzbudljivi festivalski dani, nemojte da prođu bez vas.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.