Bliži se CMC 200 Slavonija fest - glazbeni spektakl koji ne smijete propustiti

Bliži se CMC 200 Slavonija fest - glazbeni spektakl koji ne smijete propustiti

Samo nas desetak dana dijeli od posljednjeg vikenda kolovoza, a s njim dolazi i jedno od najuzbudljivijih glazbenih događanja godine koje nikako ne smijete propustiti – CMC 200 Slavonija fest. Ovaj dvodnevni festival koji će se održati 30. i 31. kolovoza u veličanstvenoj Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu, obećava nezaboravan provod uz vrhunsku glazbu i odličnu atmosferu.

Slavonski Brod postaje središte glazbene scene, gdje će se na jednoj pozornici okupiti neka od najpoznatijih imena domaće i regionalne glazbe. Festival, koji je prošle godine oduševio brojne posjetitelje i ove godine donosi bogat program koji će zadovoljiti svačiji glazbeni ukus. Petak, 30. kolovoza, rezerviran je za CMC Party, događaj koji je prošle godine privukao veliki broj posjetitelja i postao nezaobilazni dio festivala. Ove godine, na CMC Partyju, publiku će zabavljati velika imena poput Miroslava Škore, Ivana Zaka, Davora Radolfija i Frane Pehara & Tarapana Banda. 

Subota, 31. kolovoza, donosi vrhunac festivala s nastupom legendarnog Parnog valjka, koji će na Tvrđavi Brod prirediti nezaboravan koncert. Uz njih, na pozornici će se naći i Daleka obala, Neverne bebe, Mahkey, Zona Isključenja, Tacoor, Emir & Frozen Camels i Ivan Kukić Band. Očekuje se najluđa atmosfera do sada, a Slavonija će ovu večer zasigurno pamtiti.

"Očekivanja su najbolja i dat ćemo sve od sebe. Napravit ćemo najluđu atmosferu i potrudit se da Slavonci ne zaborave tu večer. Pozivamo sve ljude koji vole glazbu, ljubav i koji se vole sjetiti nekih lijepih trenutaka da dođu na koncert", rekao je Igor Drvenkar iz Parnog valjka. 

No, uzbuđenje ne staje tu! Tjedan dana prije festivala, Turistička zajednica Slavonskog Broda priređuje poseban pretprogram pod nazivom "Ususret CMC-u". Drugo izdanje vinskog festivala koji će se odvijati unutar Tvrđave Brod dodatno će obogatiti festivalsku ponudu i pružiti savršen uvod u CMC 200 Fest. Uz besplatan ulaz na sve festivalske sadržaje, sjajna zabava i nezaboravna atmosfera su zagarantirani. CMC 200 Slavonija Fest održava se uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada, dok su glavni medijski pokrovitelji Radio Brod i Story.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.