„Tvoje milosrđe“: Novi spot Josipa Ćulumovića nosi snažnu duhovnu poruku

„Tvoje milosrđe“: Novi spot Josipa Ćulumovića nosi snažnu duhovnu poruku

Kantautor duhovne glazbe Josip Ćulumović na samu je svetkovinu Božjeg milosrđa objavio novi singl istoimenog naziva – “Tvoje milosrđe”. Samu pjesmu potpisuje Zvonko Jonathan Palić, za produkciju je bio zadužen Ivan Škunca, a videospot je sniman u župi Marije Majke Crkve u Trnovčici.

Podsjetimo, Josip Ćulumović kantautor je posvećen duhovnoj glazbi, a iza njega je već niz singlova poput “Putem srca”, “Rijeka života”, “Upoznaj sebe”, “Oče naš”, “Nađen” i “Oživi me sad”.

“Pripala mi je nezaslužena milost otpjevati ovu zaista duhovno snažnu pjesmu s vrijednom porukom koju posvećujemo Milosrđu Božjem koje ćemo moliti za sve koji budu slušali ovu pjesmu i gledali spot”, poručio je Ćulumović.

Podsjetimo, Josip Ćulumović je ponosni Perušićanin sa zagrebačkom adresom. Kao učitelj razredne nastave djeluje u osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić na Šalati. Duhovnu glazbu smatra modernim oblikom evangelizacije, a iza njega je već niz singlova poput “Rijeka života”, Hvala ti Kriste i Putem srca.

Prisjetimo se upravo Josipove prekrasno otpjevane pjesme "Putem srca", koju mu je, također, skladao i tekst napisao njegov dragi prijatelj Zvonko Palić Jonathan. Tekst pjesme je Zvonko napisao daleke 1995.godine i nedostajala su mu još negdje dva stiha koja je završio prošle godine. Zvonko je kroz molitvu, kako zna s ponosom istači, dobio nadahnuće da bi je upravo Josip treba otpjevati. Uz nju  je prijatelju Josipu Ćulumoviću poklonio još četiri pjesme koje je čuvao za svoj budući album.

Na linku poslušajte i predivnu izvedbu Josipa Ćulimovića - "Putem srca":

https://www.Josipa Ćulumovićayoutube.com/watch?v=QtoBOwZvE38

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.