Arena Zagreb spremna za slavljenički koncert „Vojnik pod zvijezdama“ Tonyja Cetinskog

Arena Zagreb spremna za slavljenički koncert „Vojnik pod zvijezdama“ Tonyja Cetinskog

Šteta što se ove godine ne dodjeljuje nagrada Top.hr Music Awards s obzirom da je po svim izvještajima Tony Cetinski na prvom mjestu u kategoriji Muški izvođač godine, ali dobra je vijest veliki koncert u zagrebačkoj Areni 31.05.!

Tony Cetinski, jedan od najvećih pjevača regionalne pop scene, glazbenik karijere duge trideset i pet godina, ali i službeno najemitiraniji izvođač već godinama, u posljednjim je pripremama za spomenuti koncert.

Osim što će sa svojom brojnom publikom, koja ga prati i bodri, proslaviti godine vrlo uspješne, bogate i iznimne karijere, Tony će na poseban način obilježiti i svoj rođendan!

O karijeri Tonyja Cetinskog puno toga već je rečeno i ispričano, dovoljno je između ostaloga spomenuti, da je svojim koncertima punio najveće Arene i dvorane u regiji, svojim vokalom stajao uz bok najvećim svjetskim tenorima, njegove pjesme osvajale su kako vrhove top lista, struku, ali i ono najvažnije – publiku.

Nešto manje od deset dana dijeli nas od koncertnog spektakla koji se s nestrpljenjem očekuje, a mi ćemo se podsjetiti posljednjeg aktualnog Tonyjevog singla 'Tebi sve dugujem', koji je već nekoliko tjedana u samome vrhu nacionalne top liste, čime je još jednom potvrđen status jednog od najuspješnijih i najtraženijih izvođača u regiji.

Ukoliko još niste osigurali svoju ulaznicu za koncert u zagrebačkoj Areni 31.05., to možete napraviti klikom na LINK

Vidimo se 31.05., na slavljeničkom koncertu Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb!

Foto: Matea Smolčić Senčar

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.