Feminnem donosi ljubavnu romansu s novim ljetnim hitom "Srodne duše"

Feminnem donosi ljubavnu romansu s novim ljetnim hitom "Srodne duše"

Feminnem predstavlja svoju novu pjesmu "Srodne duše", savršenu podlogu za ljetne mjesece. Radi se o živahnoj pop pjesmi koja odmah na prvu osvaja slušatelje svojim zaraznim ritmom i ljetnom atmosferom, ali i najavljuje iznenađenje za sve fanove - skori izlazak novog albuma.  "Srodne duše" je pjesma koja donosi sve što jedan ljetni hit treba imati. S razigranim melodijama i energičnim beatovima, pjesma priziva slike bezbrižnog ljeta uz tekst ljubavne tematike. Glazbu i aranžman Branimir Mihaljević, dok su stihove napisale članice grupe - Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos. Snimanje, miksanje i masteriranje pjesme obavljeno je u studiju Karpo Media, što je osiguralo odličnu  produkciju.
Videospot za Srodne duše vodi gledatelje u jednu pravu ljetnu idilu, a režiju potpisuje Max Hozić. Sniman na bazenu, okružen koktelima i osvježavajućim voćem, spot prenosi opuštenu i veselu atmosferu, baš kako je i članicama grupe bilo na njegovom snimanju. - Snimanje ovog videa smo shvatile kao jednodnevni godišnji odmor i bijeg od vrućine u predivan ambijent Haciende Gina.

Ljetna pjesma je nametnula i ljetni styling pa smo tako znale da su prva vrata na koja kucamo upravo Elfsi. Max, koji je ujedno i naš prijatelj, uhvatio je onaj pravi Feminnem, nas opuštene i vesele, baš kakav je i sam video. Suradnju s Branimirom nastavljamo i sa ovim singlom i veselimo se skorom izbacivanju albuma na kojem će se naći svi naši dosadašnji singlovi - poručile su Feminnemke s oduševljenjem.

Feminnem s pjesmom "Srodne duše" donosi pravo i potrebno osvježenje za ljetne dane, a ova pjesma, uz izvrstan videospot, zasigurno će postati omiljena među obožavateljima, te zauzeti svoje mjesto pod suncem na mnogim ljetnim playlistama.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.