Koncert učenika Glazbene škole u Varaždinu u povodu proslave Dana Varaždinske županije

Koncert učenika Glazbene škole u Varaždinu u povodu proslave Dana Varaždinske županije

U okviru obilježavanja Dana Varaždinske županije učenici varaždinske Glazbene škole održat će koncert u atriju Županijske palače u četvrtak, 5. rujna s početkom u 19 sati.

Iako je nova školska godina tek pred vratima, ovom koncertu odazvali su se mnogobrojni učenici i nastavnici Glazbene škole u Varaždinu sa željom da svojim sugrađanima i zainteresiranoj publici pokažu svoja glazbena umijeća i pridonesu svečanom obilježavanju Dana Varaždinske županije. „Ovaj koncert poklon je varaždinske Glazbene škole našem osnivaču Varaždinskoj županiji u povodu proslave njezinog dana”. Često se na našu glazbenu školu gleda kako na rasadnik mladih glazbenih virtuoza, a kada uzmemo u obzir da pohađa više od 850 učenika svih dobnih struktura, vjerujem da će je ovaj mali dio njezinih polaznika prikazati u pravom sjaju„, naglasio je ravnatelj Glazbene škole u Varaždinu Davor Matačić.

Ne propustite priliku uživati u nastupu mladih talenta Glazbene škole u Varaždinu u četvrtak 5. rujna s početkom u 19 sati u atriju Županijske palače. U slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u Velikoj koncertnoj dvorani Glazbene škole u Varaždinu. Ulaz na koncert je slobodan.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.