U prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, spektakularni koncert Disneyjeve čarobne filmske glazba oduševio publiku

U prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, spektakularni koncert Disneyjeve čarobne filmske glazba oduševio publiku

Solisti Franka Batelić, Vanda Winter, Matija Cvek i Dražen Bratulić svojim su izvedbama oživjeli najpoznatije Disneyjeve likove i hitove u nezaboravnoj večeri ispunjenoj emocijama i nostalgijom.

Od glazbenih trenutaka iz Kralja lavova do nezaboravnih pjesama iz Aladina, Male sirene, Ljepotice i zvijeri, Pinokia  i mnogih drugih popularnih Disneyjevih crtića, publika je bila odvedena na čarobno putovanje kroz animirane klasike. Uza savršenu glazbenu pratnju i animacije na velikom platnu, Lisinski se pretvorio u svijet čarolije i avanture.

Koncert Disneyjeve čarobne filmske glazbe pokazao je da Disneyjeva glazba nema generacijskih ograničenja – najmlađi su uživali u poznatim likovima, dok su odrasli doživjeli povratak u djetinjstvo. Premijera je izazvala ovacije, a svi solisti, redom sjajni pjevači i glumci, kao i cijeli orkestar, publici su prenijeli svoju veliku ljubav prema Disneyjevim remek-djelima.

Ne propustite preostale izvedbe u nedjelju, 15. rujna u 11 i 18 sati, i uživajte u simfonijskom slavlju koje spaja prošlost i sadašnjost, stvarajući uspomene za budućnost!

Koncert traje 150 minuta uz stanku i namijenjen je svima od 3 godine naviše, a pjesme se izvode na hrvatskom jeziku.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.