Bob the Drag Queen „This Is Wild!“- s Madonnine turneje direktno u Kino SC

Bob the Drag Queen „This Is Wild!“- s Madonnine turneje direktno u Kino SC

Bob the Drag Queen, megazvijezda i pobjednica planetarno popularnog showa "Ru Paul's Drag Race", neposredno nakon gostovanja na Madonninoj "The Celebration Tour", kreće na svoju prvu samostalnu svjetsku stand-up comedy turneju "This Is Wild!" s kojom u subotu 25. siječnja 2025. godine, premijerno stiže u zagrebačko Kino SC.

Ova turneja velika je prekretnica za Bob the Drag Queen čija karijera je nakon pobjede na showu "Ru Paul's Drag Race" rezultirala nagradama Peabody, GLAAD Media te Television Academy Honors za sudjelovanje u HBO-ovoj emisiji "We're Here". Osim televizijskog uspjeha, Bob je ostavila trag i kao glazbenica debitantskim EP-em "Gay Barz" i kao voditeljica popularnog podcasta "Sibling Rivalry" koji vodi  s Monét X Change.

"This Is Wild!" je show namijenjen starijima od osamnaest godina u kojem će Bob pokazati svu raskoš svojih talenata kombiniranjem stand-up komedije, crowd worka i glazbe, začinjenih njezinom magnetičnom karizmom po kojoj je postala prepoznatljiva.

Bob za sebe kaže da je urnebesna, prekrasna, talentirana i...skromna, a "This Is Wild!" puno je više od stand-up comedy showa - to je avantura i putovanje kroz sve ono što Bob the Drag Queen čini ikonom u svijetu zabave.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.