Fuliranje u Esplanadi u Zagrebu

Fuliranje u Esplanadi u Zagrebu

Na Oleander terasi hotela Esplanade, mnoge su ljubavi cvale, noge tancale, a  Zagrepčani su si već u prošlom stoljeću fulirali.  "Ma kaj god," rekla bi gospođa , kaj je s gosponom Fulirom  fino vinčeko pila i veselo hofirala. I baš zato nema boljeg mjesta za proslaviti 10. rođendan,akcije Fuliranja i ispratiti Staru i nazdraviti Novoj godini uz čin čin. I baš zato je slavljeničko Fuliranje,  adventsko događanje, odlučilo  od 2. do 31.12.2021. doći na terasu Oleander hotela Esplanade. Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će najbolje okuse i mirise, dostojne tako posebnog mjesta. Predstavit će se poznati Chefovi Mate Janković  , Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i Chefica  Ana Grgić iz hotela Esplanade. Uz sjajne barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne&Wine, svoju će gastro čaroliju predstaviti i restorani Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut i Taika, čarolija iz arktičkog kruga.

Osim kreativnih oblizeka posjetitelji će guštati i u glazbenim trenucima - uz mnoštvo DJ’a kao što su Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupa Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kritijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima. U pripremi je mnogo iznenađenja, a jedno od njih je humanitarna aukcija Zaklade Marina Čilića.

Najave događanja mogu se pratiti na društvenim mrežama : https://www.facebook.com/Fuliranje i https://www.instagram.com/fuliranje/.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.