Wine EnoGASTRO VIP Event: Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih djelatnika

Wine EnoGASTRO VIP Event: Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih djelatnika

Nakon detaljnog planiranja i dogovaranja, posloženi su termini za ovogodišnje evente namijenjene HoReCa sektoru - ugostiteljima, hotelijerima i njihovim djelatnicima. 

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato već šest godina  organiziraju Wine EnoGASTRO VIP Event. Do sada ta događanja bila u  22 odredišta kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:

  • Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera *****              ožujak 2022.g.
  • Split Safir Hotel Amphora ****                ožujak 2022.g.
  • Zagreb Maistra Hotel Westin *****              ožujak 2022.g.
  • Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna ****                ožujak 2022.g.
  • Novigrad Hotel & Restaurant Nautica ****                ožujak 2022.g.

Veliki naglasak je na  lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih sudionika događanja. Organizator u suradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućuju sve besplatno – od besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke, djelatnika – managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara  barista, proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi a između predavanja i radionica, svi gosti moći će kušati proizvode svih izlagača. Na kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna Cooking Show večera sljubljivanja hrane i vina.

Očekuje se i ove godine potpora Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore.

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Od  početka održavanja ovih događanja  interes  partnera i gostiju iz godine u godinu raste. Organizator će kao i do sada prvo ponuditi sudjelovanje dosadašnjim  partnerima a svi  zainteresirani, potencijalni  partneri i izlagači koji žele biti dio ovih  evenata mogu se obratiti   na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.