Špancir fest- posljedni vikend

Špancir fest- posljedni vikend

Na Špancirfestu koji se u Varaždinu održava od 23. 8. do 1. 9. 2024 i posljednjeg vikenda, Stelzen - Art ponovno će na varaždinske ulice i trgove, ali u novom ruhu nastupati kao čarobni putnici kroz vrijeme.

Nastupaju i dalje prvi hrvatski BMX olimpijac, Varaždinac Marin Ranteš i njegovo društvo na Kapucinskom trgu i pokazuju kakve sve vratolomije i trikove izvode na svojim biciklima. To je i najava međunarodnog BMX natjecanja School2Rock kojem će varaždinski Park mladih biti domaćin u subotu, 31. kolovoza. Ovog će puta natjecanje imati status državnog prvenstva i tako okupiti najbolje hrvatske BMX bicikliste u disciplini slobodni stil.

Članovi Društva osoba s invaliditetom Varaždin organizirali su svoju tradicionalnu manifestaciju „Špancir u kolicima“ kojom žele senzibilizirati javnostn i pokazati s kojim se izazovima osobe s invaliditetom suočavaju u svakodnevnom životu, ali i ukazati na njihove sposobnosti..

Pozornica kod Vile Bedeković bila je rezervirana za predstavu Tere i Luce, Kazališta Planet Art.

Kad padne mrak, omiljeno mjesto za zabavu i opuštanje mnogim špancirerima je Carlsberg Food & Party zona u perivoju Starog grada. Ponudu street food ugostitelja upotpunjuje Retro i World music program, a sve su oduševili i reggae bend Brain Holidays i pjevačica i pjesnikinja s Jamajke,Italee.

Foto: TZV

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.