Sacher: „Samo ljubav“ u live spotu prenosi odličnu atmosferu s koncerta u Boogaloou

Od izlaska albuma ‘Biser, ambra, jantar’ i prvog održanog koncerta Sachera u Boogaloou, o novom bendu i albumu Srđana Sachera pisali su brojni kritičari, album je zasjeo i na nekoliko godišnjih top lista najboljih objavljenih albuma u 2019. godini, a njegov je povratak objeručke prihvatila i publika.

Uz dosad objavljene ‘Mene nisi nikad volila’, ‘Vrijeme stalo’ i treći singl s albuma ‘Samo ljubav’ dobio je svoj live video spot nastao od snimki s koncerta u Boogaloou u studenom 2019. godine, a prenosi vrhunsku atmosferu i energiju s koncerta koja se može opisati upravo ovim dvjema riječima – ‘Samo ljubav’, jer što nam više treba?, kaže nam Sacher:

"Pjesma je oda ljubavi, svakodnevnoj, ljudskoj, koja počinje svakog jutra ispočetka uz šalicu kave. Njezin tekst je svojevrsni manifest, tema ovoga albuma, kao i cijelog mog opusa. '

Dok slušamo njegove pjesme s albuma, kao da smo se ukrcali u vlak koji nas vozi u neko drugo vrijeme kad je život bio pun  života, u vrijeme koje možda nikad nije postojalo, ali moglo je i još uvijek stigne’, piše Anđelo Jurkas za Dop Magazin, a u tom smjeru u prošlost nas vodi i singl ‘Samo ljubav’ – jer sve i je samo ljubav I jedan od vrhunaca simple mindsa ovog albuma.

Sacher s novim bendom stiže u Vintage Industrial bar u četvrtak, 12.3. - zaputite se u Savsku 160 i uživajte u novim pjesmama s albuma 'Biser, ambra, jantar' , upotpunjene presjekom hitova još iz vremena Haustora i Vještica među kojima su 'Moja prva ljubav'' (Djevojke u ljetnim haljinama), “Totalno drukčiji od drugih”, “Volim slušati radio”, “Ne-običan dan”, samo ovaj put u novim osvježenim aranžmanima.

Foto: Goran Berović

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.