Uređuju se pješačke staze u Ulici Ivana pl. Zajca u Čakovcu, uskoro i druga faza radova u Ulici Miroslava Magdalenića

Uređuju se pješačke staze u Ulici Ivana pl. Zajca u Čakovcu, uskoro i druga faza radova u Ulici Miroslava Magdalenića

Nakon što su odrađeni radovi na 1. fazi sanacije cesta i staza, parkirališta i oborinske odvodnje u stambenom bloku u Ulici Miroslava Magdalenića, u pripremi je 2. faza radova na djelomičnoj sanaciji i proširenju parkirališta i uređenju oborinske odvodnje. Radovi će započeti u drugoj polovici kolovoza.

Radovi koji se trenutno izvode u Ulici Ivana pl. Zajca obuhvaćaju dijelove između solitera broj 11, 13 i 15, uključujući i platoe ispred ulaza u soliter 15 i trafostanicu te krakove pješačke staze prema Vukovarskoj i Zrinsko-Frankopanskoj ulici. Vrijednost projekta iznosi oko 27 tisuća eura i obuhvaća radove vađenja starih ploča, postavljanje  rubnika i novih opločnika, dovoz zemlje i fino planiranje te uređenje zelenih površina.

Ovim radovima će se značajno poboljšati izgled i funkcionalnost ovog dijela grada, a stanari će dobiti ugodniji i sigurniji prostor  s obzirom na to kako su stare ploče bile oštećene i otežavale kretanja i to najviše osobama s teškoćama u kretanju, posebno onih osoba koja se kreću uz pomoć invalidskih kolica. .

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.