Grad Varaždin objavio Javni poziv za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija

Grad Varaždin objavio Javni poziv za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija

Grad Varaždin je u petak, 9. veljače 2024. godine objavio Javni poziv za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija od javne potrebe za Grad Varaždin u 2024. godini. Javni poziv, sa svim potrebnim uputama, obrascima i dokumentima objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr/javni pozivi/

Javni poziv za dodjelu financijske potpore objavljuje se u svrhu potpore razvoja civilnog društva u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija te međunarodne suradnje, a koji svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju javnih potreba na području Grada Varaždina u 2024. godini za određena područja poziva.  Grad je u tu svrhu osigurao financijska sredstva u iznosu 214.600,00 EUR.

Od ove godine, po prvi puta, prijave i dokumentacija za Javni poziv zaprimaju se isključivo putem online obrasca te prijave zaprimljene na neki drugi način kao i zakašnjele prijave neće biti razmatrane.  

Rok za podnošenje prijava je zaključno do 11. ožujka 2024. godine do 10:00 sati.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.