Partnerstvo Hrvatskog Telekoma i Netflixa

Partnerstvo Hrvatskog Telekoma i Netflixa

Korisnici Hrvatskog Telekoma će u sklopu proširenog partnerstva između Deutsche Telekoma i Netflixa uskoro imati priliku gledati Netflix integriran u ponudu MAXtv-a u vidu proširenih paketa usluga i novog TV sučelja, te će tako moći još više uživati u omiljenim sadržajima.

Netflix će biti integriran u ponudu Hrvatskog Telekoma, na način da korisnicima pruži najveći izbor i fleksibilnost, bilo kada i bilo gdje. S ciljem pružanja vrhunske zabave, uz najbolju povezanost i uslugu, Hrvatski Telekom će korisnicima ponuditi i obogaćene TV pakete te će Netflix uključiti u svoju ponudu fiksnih i mobilnih usluga.

Partnerstvo s Netflixom odraz je predanosti Hrvatskog Telekoma i Deutsche Telekoma kontinuiranom poboljšavanju pružanja integriranog digitalnog kućnog iskustva te omogućavanja iznimno velikog izbora Netflixovog zabavnog sadržaja unutar ponude Hrvatskog Telekoma.

Tijekom godine sve zemlje Deutsche Telekom Grupe u Europi, s postojećim TV sadržajem, će svojim korisnicima ponuditi pogodnosti koje proizlaze iz partnerstva s Netflixom.

U duhu svog „Connecting your world.“ slogana Hrvatski Telekom korisnicima osigurava jednostavan i integriran pristup najboljem sadržaju, obogaćujući njihovo iskustvo gledanja televizije, pružajući istodobno i najbolju mrežu.

„Vjerujemo da kroz suradnju s Netflixom pružamo još jednu opipljivu vrijednost našim korisnicima. Ovo partnerstvo pokazuje kako smo svjesni što naši korisnici žele: jednostavno dostupan i zanimljiv zabavni sadržaj koji se savršeno uklapa u vrhunsko kućno iskustvo koje pružamo”, izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekom AG za Europu.

Emma Lloyd, potpredsjednica EMEA partnerstva u Netflixu, rekla je: „Ovo partnerstvo je nadogradnja našeg sjajnog odnosa s Deutsche Telekomom i predstavlja odličnu zajedničku inicijativu usmjerenu na stavljanje gledatelja u samo središte zabave. Radujemo se što će ova ponuda korisnicima pružiti nevjerojatnu širinu izbora zabavnog sadržaja - od nagrađivanih filmova do omiljenih serija, dokumentaraca i programa bez scenarija iz cijele Europe i šire.“

„Hrvatski Telekom je oduvijek imao najbolji sadržaj – zabavni, sportski, informativni – i naši korisnici znaju da kod nas mogu uživati u svojim omiljenim serijama, filmovima i utakmicama. Kada taj sadržaj konzumiraju na najboljoj mreži te unaprijeđenom sučelju u našim novim MAXtv paketima iskustvo korisnika dobiva novu dimenziju. Partnerstvom s Netflixom kao globalno najpopularnijom streaming platformom, dižemo svoju ionako najbolju ponudu sadržaja na još višu razinu“, zaključila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.