Zastupnik Dretar zagorskom županu uputio otvoreno pismo

Zastupnik Dretar zagorskom županu uputio otvoreno pismo

Saborski zastupnik 3. Izborne jedinice Davor Dretar danas je uputio otvoreno pismo zagorskom županu Željku Kolaru, zahtijevajući od njega da se izjasni o svojoj političkoj ortijentaciji:

Iako je Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje bio prošle subote, u spomen na muku koju je Hrvatska proživjela, odlučio sam šutjeti do sada. Ali, moram jasno i glasno pitati župana krapinsko – zagorskog Željka Kolara – u kojoj vi to državi živite i kojoj se to zvijezdi klanjate???
Kao izaslanik udruge župana Hrvatske položili ste vijenac u Škabrnji i pognuli glavu pred spomen grobnicom branitelja i mještana, koje je u istu tu grobnicu mučeničkom smrću poslala zvijer sa petokrakom na glavi, ali kada dođete u šumu Brezovica zaplesati kozaračko kolo s partizanima, pozdravljate ih sa – „zdravo, drugovi“! Još vam samo fali čvrsto stisnuta pest na čelu, druže Kolar!
Odlučite se već jednom i recite nam što Vam je stvarno u srcu – slobodna i nezavisna Hrvatska, ili pak zvijezda petokraka zbog koje je Hrvatska krvarila i ginula???
Recite nam to jasno i glasno, tako da znamo s kim imamo posla – druže Kolar!

Davor Dretar, saborski zastupnik Domovinskog pokreta.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.