Gradonačelnik uručio priznanja najboljim sportašima grada Varaždin

Gradonačelnik uručio priznanja najboljim sportašima grada Varaždin

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok u srijedu je prisustvovao uručenju priznanja i nagrada 58. izbora sportaša godine Grada Varaždina. Tradicionalnu svečanost dodjele priznanja Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina organizira početkom svake godine, no ove je godine pandemija to onemogućila te se čekalo na poboljšanje epidemiološke situacije.

 „Najljepše je to što je ovo finale jednog natjecanja, za najboljeg sportaša, ali unatoč tome što je natjecanje, oni su svi jedna velika obitelj. Tu nema ni zavisti, ni ljubomore, to je korektno natjecanje, a svi se osjećaju kao jedno, kao velika športska obitelj, i ja se osjećam među njima kao dio te obitelji. Varaždinski sport je u protekle četiri godine postigao izvanredne rezultate, posljednje ovih mladih sportaša Garibović, Koščak te naši klubovi, naši izbornici“, rekao je gradonačelnik prilikom uručenja nagrada te podsjetio da su u posljednje četiri godine povećana sredstva za varaždinski sport.

 Čestitao je svim sportašima na velikom trudu, radu, odricanju i zahvalio im što svojim rezultatima kontinuirano ucrtavaju Varaždin na karti najboljih sportskih gradova u Hrvatskoj.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.