Na ljetnim sportskim kampovima u Čakovcu, nakon kuglanja, na redu košarka

Na ljetnim sportskim kampovima u Čakovcu, nakon kuglanja, na redu košarka

I usred ljeta, jedinstveni projekt Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ kojeg organizira Zajednica sportskih udruga Čakovca provodi se po predviđenom planu i programu. Posljednjeg tjedna srpnja na rasporedu je bio kamp iz kuglanja, a nakon središnje međimurske kulturno-turističke manifestacije Porcijunkulova te obilježavanja Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja još jedan kamp iz košarke. Kuglački kamp u kuglani SRC Mladost provodio je naš najbolji kuglački klub – Željezničar.

Voditelj kampa i trener u klubu Bojan Košak izjavio je kako je odrađena još jedna sezona kampa koji je prošao bez incidenta i ozljeda. „Odaziv je bio velik, svaki dan smo imali sve više djece. Zbog toga broja bili smo prisiljeni podijeliti ih u dvije grupe, ali to su našim trenerima bile slatke brige.  Marljivo su trenirali kako bi zadnji dan, kao uvijek, priredili natjecanje po ekipama koje su sami posložili. Zahvaljujem svima na suradnji, prije svega mojim pomoćnicima i veliko hvala ZSU Čakovca na podršci. Podijelili smo letke s informacijama za daljnje treninge s točnim treminima pa očekujemo da se netko pridruži našim klincima u klubu“, naglasio je.

U dvorani 2. Osnovne škole na čakovečkom jugu ovog se tjedna pak održava već treći ovogodišnji kamp iz košarke. Njega provodi KK Čakovec, a glavni trener Bojan Hrkač već je prvog dana, u utorak, izrazio veliko zadovoljstvo ne samo odazivom već i ponašanjem sudionika. „Imamo više od 70 polaznika, što dječaka, što djevojčica, i stvarno su ozbiljno shvatili ovaj kamp. Došli su oni koji istinski ili vole ili imaju veliki interes za sport pod obručima. Ovih par dana sigurno nije dovoljno da od njih napravimo košarkašice ili košarkaše, ali je dovoljno da u njima probudimo želju da nastave trenirati ovaj loptački sport. Ljubav prema košarci probudit ćemo im kroz treninge za koje ćemo se potruditi da im budu zanimljivi“, izjavio je Hrkač. Upisi na kampove, koji su namijenjeni školarcima s čakovečkog područja traju cijelo ljeto, a vrše se na Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec. Djeci je omogućen neograničeni broj dolazaka na sportske kampove, a dobivaju osvježenje, bočicu za piće i majicu.


 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.