MORH raspisao natječaje za kadete vojne pilote i kadete vojne kontrole zračnog prometa

MORH raspisao natječaje za kadete vojne pilote i kadete vojne kontrole zračnog prometa

Raspisana su dva natječaja za prijam u kadetsku službu za vojne pilote i vojnu kontrolu zračnog prometa na Sveučilište u Zagrebu

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u petak 26. siječnja 2024. javne natječaje za prijam u kadetsku službu na Sveučilište u Zagrebu:

Sveučilište u Zagrebu – Fakultet prometnih znanosti:

  • Sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojni pilot – do 20 kandidata/kinja
  • Sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojna kontrola zračnog prometa – do šest kandidata/kinja

Rok za podnošenje prijava za Sveučilište u Zagrebu – Fakultet prometnih znanosti za sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojni pilot je 5. travnja 2024. godine, a za sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojna kontrola zračnog prometa je 13. svibnja 2024. godine.

Kandidati/kinje se obavezno prijavljuju na slijedeći način:

- u propisanom roku elektronički Središnjem prijavnom uredu na portalu postani-student ([https://www.postani-student.hr%29/]https://www.postani-student.hr) i

- Ministarstvu obrane (pismeno na adresu: Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b ili elektronički na portalu vojni pilot ([https://www.vojnipilot.hr%29%29./]https://www.vojnipilot.hr)).

Uz prijavu kandidati/kinje trebaju priložiti:

  • zamolbu sa životopisom, adresom i brojem telefona/mobitela,
  • presliku osobne iskaznice,
  • presliku rodnog lista,
  • uvjerenje da nije pokrenut kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci.

U slučaju prijave na više vojnih studijskih programa, kandidat/kinja šalje samo jednu prijavu u kojoj mora jasno navesti za koje se sve vojne studijske programe natječe.

Uvjeti koje kandidati/kinje moraju ispunjavati za prijam u kadetsku službu  i ostale informacije navedene su u svakom pojedinom natječaju:

Informacije u vezi s natječajem nalaze se na web stranici Ministarstva obrane https://www.morh.hr ili [https://vojnipilot.hr%2C/]https://vojnipilot.hr, a dodatne obavijesti kandidati/kinje mogu dobiti u Središnjici za upravljanje osobljem (tel. 01/3784-812, tel. 01/3784-814), u Referadi Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (tel. 01/238-0202) te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane Ministarstva obrane.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.