Najava Romantičnog tjedna u Ninu 2024. godine

Najava Romantičnog tjedna u Ninu 2024. godine

Kraljevski grad Nin, koji je već deset godina slavi Festival ljubavi, od kada nosi titulu jedne od najromantičnijih destinacija u Europi. Ovoga puta s ponosom najavljuje Romantični tjedan koji će se održati od 6. do 11. kolovoza 2024. godine. Smješten u prekrasnoj laguni, Nin nudi jedinstveno iskustvo preplavljeno romantikom i obavijeno tajanstvenom poviješću. Sa svojom bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama, ovo mjesto je savršeno za sve zaljubljene. Ovogodišnji događaj obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, bilo da ste par ili tražite svoju srodnu dušu.

Tijekom Romantičnog tjedna, cijeli grad Nin postaje mjesto ispunjeno posebnom čarolijom. Romantični lukovi, mjesta za poljupce, zid sjećanja, most ljubavi i mnoge druge atrakcije stvaraju nadahnjujuću scenu za romantična srca. Tajanstvene ulice povijesnog grada na otoku uronjenom u lagunu pozivaju vas da zagrlite voljenu osobu, zaplešete uz romantičnu glazbu i istražite skrivene kutke koji čuvaju tisućljetne priče.

Svake večeri, romantične zabavne noći će pružiti priliku za uživanje u glazbi, plesu i brojnim aktivnostima. Otkrijte romantične scenske punktove poput mjesta za poljupce ispod romantičnih lukova, klupa ljubilica i kiss pointe. Napravite najljepšu fotografiju ovog ljeta i podijelite je s prijateljima, te sudjelujte u natječajima za osvajanje nagrada.

Pozivamo sve posjetitelje da probude kreativnost u sebi i sudjeluju u nagradnom natječaju. Napravite video u trajanju od 0,30 do 1 minute koji prikazuje čaroliju Romantičnog tjedna u Ninu, uključujući dekorativne elemente po drevnom gradu. Svoj video pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i imate priliku osvojiti romantičnu večeru za dvije osobe ili neku drugu od atraktivnih nagrada koje daruju ninski ugostitelji i članovi zajednice.

Za više informacija, posjetite našu web stranicu www.nin.hr ili nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pogledajte linkove na neki od proteklih romantičnih tjedana.

https://www.youtube.com/watch?v=rMl50P3iBWI

https://www.youtube.com/watch?v=URuav1i58YM

https://www.youtube.com/watch?v=Pk7FUZiiGXc&t=1s

i link na vjenčanje engleskog para u Ninu https://www.youtube.com/watch?v=QDMjcayWkts

 

Budite romantični, igrajte se, zavirite u tajanstvene kutke otočića, sudjelujte u aktivnostima i uživajte u Romantičnom tjednu. Slavite ljubav i doživite romantiku u Ninu!

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.