Treći dan programa ovogodišnjeg Porcijunkulova - atmosferu zagrijao Halid Bešlić

Treći dan programa ovogodišnjeg Porcijunkulova - atmosferu zagrijao Halid Bešlić

Nakon što je u petak Čakovec i Međimurje pogodilo veliko nevrijeme i morali su biti otkazani svi večernji programi, grad je već od jutra bio spreman za nastavak održavanja Porcijunkulova.

Zahvaljujući žurnoj intervenciji djelatnika ČAKOm-a i ostalih službi već tijekom jučerašnje večeri i današnjeg prijepodneva sanirana je i otklonjena šteta nastala uslijed nevremena. Prema informacijama žurnih službi nastala je samo određena materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. Tako su koncertni programi s nastupima Beverly Brooksa, Pokle te Robija i Tome, planirani za održavanje u „Deklinoj Oazi“ održani u subotu u ranijem terminu, osim koncerta Vesne Pisarović na glavnoj pozornici i onih u Urbanoj zoni. Na glavnoj festivalskoj pozornici uz SRC Mladost oduševljenje publike pobudio je  koncert Halida Bešlića, a atmosfera je brzo dosegnula vrhunac već uz prve taktove poznate pjesme “Miljacka”.

Također na pozornici u Zoni tradiciji od 10.30 sati održan je dan ranije prekinuti koncert Folklorne skupine COF iz Ljubljane i Chriztel Renae Aceveda, dok su prijepodnevne radionice za djecu održane u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Međimurja.

Svi ostali programi održavali su se prema planiranom programu.  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.