Green River Fest - najava programa petog tjedna

Green River Fest - najava programa petog tjedna

Počinje još jedan tjedan festivala na Savskom nasipu s bogatim programom koji nudi nešto za svakoga! Pridružite se u petom tjednu festivala, ispunjenom filmskim avanturama, književno-glazbenim večerima, glazbenim nastupima, društvenim igrama, te edukativnim i zabavnim radionicama.

Ponedjeljak, 20:30
Kino na Savi - Čudnovate zgode šegrta Hlapića 
Započnite tjedan uz animirani film o avanturama malog šegrta Hlapića i njegova vjernog psa Bundaša. Pratite njihovo putovanje u potragu za ukradenim čizmama kroz uzbudljive i simpatične pustolovine.

Utorak, 19:30
Književno-glazbena večer - Poezija Vesne Parun
Ova večer posvećena je jednoj od najvažnijih hrvatskih pjesnikinja, Vesni Parun. Uživajte u interpretacijama njezine poezije uz glazbene izvedbe koje odražavaju ljepotu i emocije njenih stihova.

Srijeda, 20:20
Svirka - Nika Adamović
Pridružite se uzbudljivoj večeri s Nika Adamović i njezinim glazbenim pratiteljima. Očekuju vas klasične i moderne pjesme, od domaćih hitova do svjetskih evergreena, u jedinstvenom izvođenju.

Četvrtak, 19:00
Društvena igra - "Nisam za bacit"
Uključite se u zabavnu društvenu igru koja koristi reciklirane materijale. Ova ekološka igra nudi kombinaciju zabave i edukacije, s ciljem razvrstavanja otpada na inovativan način.

Četvrtak, 20:20
DJ Kruky
Uživajte u energičnim ritmovima DJ Kruky-a, zagrebačkog DJ-a. Očekuju vas vrući ljetni hitovi i najbolji hitovi iz svijeta elektronske glazbe.

Petak, 20:20
Party - Tribute to Magazin by DJ Marko S
Proslavite uz hitove jedne od najdugovječnijih grupacija u regiji. Ovaj nostalgični party na Savskom nasipu bit će ispunjen poznatim melodijama i pozitivnim vibracijama.

Subota, 19:00
Radionica - Kule od pijeska
Obiteljima s djecom nudi se zabavna radionica gradnje kula i mostova od dravskog pijeska. Donosite svoje kantice i grabljice i pridružite se kreativnoj igri uz rijeku.

Subota, 20:20
Donkey Hot
Pridružite se rock'n'roll partyju uz bend Donkey Hot, poznat po energičnim nastupima i albumu MAMA. Očekuje vas uzbudljiv koncert i izvrsna zabava.

Nedjelja, 19:00
Edukativna radionica - Bilje i obilje
Naučite sve o presađivanju začinskog bilja na ovoj interaktivnoj radionici. Idealan je za početnike i ljubitelje bilja koji žele unaprijediti svoje vrtne vještine.

Nedjelja, 20:20
Maku meets Chosque
Zatvorite tjedan uz uzbudljiv glazbeni događaj Maku meets Chosque, koji obećava nezaboravnu glazbenu atmosferu i odličnu zabavu.


Više detalja o programu možete pronaći na našim društvenim mrežama.
 
Otvoreni smo svaki dan od 18h, od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom do 00:00, petkom i subotom do 2:00.
 
Svaki dan je otvorena sportska zona, beach bar i langoš bar. Ulaz besplatan.
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.