Završena još dva projekta uređenja prometne infrastrukture u Čakovcu vrijedna oko 160 tisuća eura

Završena još dva projekta uređenja prometne infrastrukture u Čakovcu vrijedna oko 160 tisuća eura

Na području Martana Istok završeno je asfaltiranje pješačkih staza kod Ulice dr. Đorđa Pala, čija ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi oko 130 tisuća eura.

Tako je uz postojeći desni rub prometnica Ulice Josipa Bedekovića i Ulice Jurja Križanića izgrađen zeleni pojas i pješačko biciklistička staza širine 3 metra i dužine 257 metara. Druga staza, uz rub javne površine je širine 3 metra i dužine 182 metra, dok su unutar javnih površina izgrađene dvije pješačke staze širine 2 metra koje povezuju već spomenute pješačko biciklističke staze izgrađene uz rub prometnica.

Također treba spomenuti kako predstoji i uređenje samih javnih površina gdje je na budućem parku u planu postavljanje dječjeg igralište i javne rasvjete, a slijedi i hortikulturno uređenje čime, ne samo da će se obogatit sadržaji za stanovnike, već i estetski unaprijediti ovaj dio grada na čakovečkom Jugu koji će poprimiti sasvim nove vizure.

U sklopu projekta sanacije cesta, završeni su radovi i na asfaltiranju Ulice Janka Slogara u Čakovcu,  vrijedni oko 30 tisuća eura. Ovi projekti samo su dio kontinuiranih ulaganja u prometnu infrastrukturu i poboljšanje kvalitete života građana. 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.