Pridružite se i vi zabavnoj proslavi Međunarodnog dana brkova i brada, 7. rujna, u Trakošćanu

Pridružite se i vi zabavnoj proslavi Međunarodnog dana brkova i brada, 7. rujna, u Trakošćanu

U petak, 7. rujna, Dvorac Trakošćan postaje središte jedinstvenog događanja u povodu Međunarodnog dana brkova i brada. Ovaj poseban dan donosi pregršt aktivnosti za sve uzraste, koje će oduševiti posjetitelje i pružiti im priliku da dožive povijest, umjetnost i zabavu u jednom od najljepših dvoraca Hrvatske. Program započinje u 10 sati, a posjetitelji će moći uživati u brojnim sadržajima namijenjenima cijeloj obitelji tijekom cijelog dana. Već od 10:30 do 15:00 sati, najmlađi i oni koji se osjećaju mladima moći će uživati u facepaintingu.

 Za ljubitelje povijesti, od 11 do 12 sati, održat će se predavanje o povijesti brkova i brada, gdje će posjetitelji imati priliku saznati zanimljive činjenice o ovom simbolu muževnosti kroz stoljeća. Predavanje će održati poznati čakovečki “Brico”. 

Od 12 do 16 sati, posjetitelji će moći sudjelovati u uzbudljivoj potrazi za najboljim brkom u stalnom postavu dvorca. Izbor za Najbrk održat će se u tri termina: 13, 15 i 17 sati. Sudionici svih dobnih skupina, od djece do odraslih, moći će se natjecati za ovu titulu i ponosno pokazati svoje prave ili nacrtane brkove. 

Događanje također uključuje i radionicu kaligrafije, koja će se održati od 15 do 16,30 sati, a koju će voditi Krunoslav Čolo. Zbog ograničeno broja mjesta za radionicu se potrebno prethodno prijaviti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . 

Cijelo će događanje također biti obilježeno i nastupom Jurice Vugreka te craft pivom Fejst domače pivovare, a pridružiti će nam se i OPG Kuća magične trave. Dođite, povedite svoje najmilije i uživajte u jedinstvenom događanju koje spaja tradiciju, umjetnost i zabavu! Također, ne propustite priliku da osvojite titulu Najbrka!

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.