Dan otvorenih vrata Arboretum Opeka i koncert Klape Sveti Juraj HRM i Varaždinskog tamburaškog orkestra za sve građane

Dan otvorenih vrata Arboretum Opeka i koncert Klape Sveti Juraj HRM i Varaždinskog tamburaškog orkestra za sve građane

Po završetku svečane sjednice Županijske skupštine Varaždinske županije, s početkom u 19 sati Županija poziva sve zainteresirane građane da u sklopu „Dana otvorenih vrata Arboretum Opeka“ razgledaju cijeli kompleks, a u 20 sati dođu i uživaju u koncertu Klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice, Varaždinskog tamburaškog orkestra i sopranistice Gabriele Hrženjak. Ulaz je za sve slobodan! 

Tom prigodom u cilju povećanja sigurnosti za sve sudionike u prometu biti će privremeno zatvoren za promet dio županijske ceste 2029 – Vinička ulica od križanja Opečke ulice, Viničke ulice te Ulice bana Jelačića do križanja Viničke ulice i Ulice Josipa Bombellesa u razdoblju od 15 sati do 23 sati.

 Promet će se u navedenom razdoblju odvijati u jednom smjeru (smjer Gornje Ladanje – Vinica) dok će smjer Vinica – Gornje Ladanje biti zatvoren za promet. Promet će se privremeno odvijati putem lokalne ceste 25036 i lokalne ceste 25037 (putem Opečke ulice, Pešćenice Viničke te Gornje ulice).  Stanovnici Viničke ulice moći će neometano ulaziti i izlaziti iz svojih dvorišta u navedenom razdoblju iako će dio prometnice biti zatvoren. Dežurni će biti pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vinica, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gornje Ladanje i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vratno Donje koji će pristigle goste usmjeravati na dostupna osigurana parkirna mjesta.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.