Magična Noć u Trakošćanu - 26. listopada

Magična Noć u Trakošćanu - 26. listopada

Pripremite se za nezaboravan spoj magije & povijesti jer vas i ove godine vodimo na magično putovanje kroz svijet zmajeva, vampira i duhova! Očekuje vas bogat program za sve uzraste.

Od 18:00 sati, dr. sc. Ljiljana Marks na predavanju "Zmaj u Trakošćanu" otkriva kako su zmajevi povezani s našim krajem.

Nakon toga, s početkom u  19:00 sati, otvaramo i mračne stranice povijesti vampira. Na predavanju "Vampir u dvorcu" izv. prof. dr. sc. Snježane Schuster i dr. sc. Miroslava Razuma moći ćete saznati  sve o stvarnim arheološkim nalazima iz Ozlja.

Za ljubitelje kazališta, srednjovjekovna skupina Loculatori donosi vam lutkarsku predstavu "Zmajevo blago" u 20:00 sati.

Od 20:00 do 21:00 sat bend Noxin će osigurati dobru glazbu, dok će večer doseći vrhunac s  The Dark Storytellerom. Pripremite se na jezive priče o duhovima na predavanju "Nespokojni" u 21:00 sat.

Uz sve to, cijeli dvorac će biti ispunjen dodatnim sadržajima -  oslikavanjem lica, Photo boothom 360 , prigodnim punktovima "Candy Cart" & "Smiljana's Felt" te nastupom Družbe Vitezova Zlatnog Kaleža uz izvedbe scena mačevanja i uhićenja te mogućnost slikanja s vitezovima.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 14€, a za djecu 7€. REZERVACIJA ULAZNICA JE OBAVEZNA, a svoju možete osigurati preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.