U Magičnoj noći u Dvoru Trakošćan, 26. listopada očekuje vas nezaboravan program - Zmajeva iz legendi

U Magičnoj noći u Dvoru Trakošćan, 26. listopada očekuje vas nezaboravan program - Zmajeva iz legendi

U Magičnoj noći u Dvoru Trakošćan, 26. listopada očekuje vas nezaboravan program povezan s narodnom predajom i naslovljen - Zmajevi iz legendi. Bit će tu obilje zabave za svakoga, uz zanimljive priče, lutke i glazbu.  A organizatori s time u svezi poručuju - Nezaboravan spoj magije i povijesti čeka vas u čarobnom dvorcu Trakošćan. Vodimo vas u svijet mističnih a s prvim sumrakom očekuje vas nezaboravan program! Zmajevi iz legendi - saznajte zašto ima zmajeva u našim krajevima i kakav je onaj trakošćanski. U zmajsku predaju vodi vas znanstvenica Ljiljana Marks.
Odakle vampiri u našim krajevima? – zaronite u tajne mračnih stvorenja kroz intrigantne priče izv. prof. dr. sc. Snježane Schuster i dr. sc. Miroslava Razuma te arheološke nalaze iz sjeverozapadne Hrvatske, gdje su tragovi vampira stvarniji nego što mislite. Otkrijte kako su Ozalj i Trakošćan povijesno povezani i kolike su šanse da u dvorcu naletite na kojeg lutajućeg vampira.
Lutkarska avantura – srednjovjekovna skupina Loculatori izvest će predstavu koja oživljava drevnu priču o zmajevom blagu – pravo uživanje za sve uzraste!
Lisica bez repa – što u dvorcu radi lisica koja je izgubila rep i zašto pokušava nagovoriti i ostale lisice da izgube svoj otkriva Tena-Antonija Torjanac u interaktivnoj dječjoj predstavi.
Glazba uživo – dok se magija širi kroz dvorac, prepustite se ritmu benda Noxin i uživajte u fantastičnoj atmosferi.
Jezive priče – za one hrabrije, večer završava s The Dark Storytellerom koji će vas odvesti u svijet duhova i njihovih nepreboljenih priča... ako se usudite slušati.
Vitezovi duhovi, vještičja posla i borba za prevlast koja se može riješiti jedino mačevalačkim dvobojima zabaviti će vas i nasmijati a možda i prestrašiti – za to će se pobrinuti Družba Vitezova Zlatnog Kaleža. Pridružit će im se Barbara Celjska i vještica Morana u svojim najstrašnijim obličjima.
Dodatni zabavni sadržaji:
Tijekom cijele večeri, uživajte u oslikavanju lica, zabavnom Photo boothu 360, Candy Cartu & Smiljana’s Feltu. Dođite i budite dio ove čarolije – jer Trakošćan skriva tajne koje jedva čekaju da ih otkrijete! Cijena ulaznice 14 eura odrasli i 7 eura djeca.

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.