Saints Hills za djecu bez roditeljske skrbi, bolesnoj i djeci s poteškoćama u razvoju

Saints Hills za djecu bez roditeljske skrbi, bolesnoj i djeci s poteškoćama u razvoju

Ove godine cilj vinarije je pomoći prerano rođenoj djeci  koja trebaju inkubatore da bi preživjeli i razvili se u zdravu djecu te pomoći da se njima opreme hrvatske bolnice. Cijena vina je posebno za ovu prigodu snižena s 1129,50 kuna na 555,50 kuna.
Ernest Tolj Dingač, iz 2009. godine, limitirana je serija vina iz vinarije Saints Hills, od pažljivo selektiranog plavca malog s položaja Dingač. Nakon ručne selekcije najboljih bobica, slijedi fermentacija u posebno biranim barrique bačvicama nakon čega vino odlazi na dozrijevanje u hrastove bačve, kako bi se tanini još više zaoblili i omekšali. Nakon punjenja, vino još neko vrijeme odležava u posebnim bocama od tamnog stakla. Rezultat je vrlo gusto vino, bogate aromatike zrelog crvenog i crnog voća, s notama vanilije, tamne čokolade i laganog dima. U ustima je vrlo intenzivno, prepuno fino granuliranih tanina koji upotpunjuju dojam zaokruženosti i elegancije s dugim završetkom u kojem se ponovno javljaju note vanilije i voća.
D
izajn boce inspiriran je rešetkom od kovanog željeza na prozoru vinarije Saints Hills na Pelješcu, koja u obliku platinaste ogrlice krasi vrat boce. Dizajn boce, kojeg potpisuje Mary Lewis, nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot. Radi se o vrlo limitiranoj seriji vina  sa  plemenitom svrhom da se cjelokupan prihod od prodaje ovog vina donira  zakladama za pomoć djeci.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.