Policija objavila prve detalje o napadaču Danijelu Bezuku (22) koji je pucao u policajca na Markovom trgu

Policija objavila prve detalje o napadaču Danijelu Bezuku (22) koji je pucao u policajca na Markovom trgu

Napadač koji je jutros na Markovom trgu otvorio vatru na policajca i zgradu Vlade, a zatim počinio samoubojstvo na Jabukovcu, neslužbeno doznajemo, zvao se Danijel Bezuk. Imao je 22 godine.

"Dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti" - napisao je jutros na Facebooku neposredno nakon pucnjave „kalašnjikovim“.

Bezuk je živio na području Kutine, a otac mu je bio dragovoljac Domovinskog rata, neslužbeno doznajemo. Među fotografijama na njegovom Facebook profilu može se naći i jedna s drvenim modelom puške. Na njoj mladić pozira prekrivenog lica, odjeven u bijeli skafander. Također, na ovoj društvenoj mreži Bezuk je s YouTubea dijelio i snimke pucnjave strojnicom. Jednu od starih YouTube snimki pucanja snajperom popratio je opisom: "Ala,da sam ja jedan od njih. Da Skidam SrBE"

Kako neslužbeno doznajemo, mladić se nikad nije liječio zbog nekih psihičkih problema niti je zbog tražio liječničku pomoć. Članovi njegove obitelji nisu htjeli razgovarati s nama i poklopili su slušalicu.

Foto: Facebook

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.