JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.hr kupci od sada mogu odabrati opciju „Naručite online i preuzmite u trgovini“ kao mogućnost dostave. To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 600 kuna plaćaju online, a onda se ona BESPLATNO dostavlja u trgovinu po izboru kupca. Odmah po dostavi paketa u trgovinu, kupci dobivaju obavijest kada je sve spremno za preuzimanje.

Što je drugačije u odnosu na uobičajenu online kupovinu?

Kupovina na JYSK.hr ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija „Dostava u trgovinu“. Uz mogućnost izbora trgovine u koju kupci žele dostavu, dobit će i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje. Po primitku obavijesti kupci će imati 7 dana da preuzmu svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Prednosti „naručite online i preuzmite u trgovini“

Kod opcije „Naručite online i preuzmite u trgovini“ plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine s drugim kupcima. Artikli se šalju direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi s obzirom na to da u ovoj varijanti kupci imaju mogućnost naručiti i „online only“ artikle uz besplatan trošak dostave.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.