Iskoristite veliku akciju na više od 500 igračaka i multimedije u INTERSPAR-u i razveselite svoje mališane

Iskoristite veliku akciju na više od 500 igračaka i multimedije u INTERSPAR-u i razveselite svoje mališane

Bliži se vrijeme darivanja, a to je vrijeme posebno drago našim najmlađim članovima obitelji. Kako bi pronašli što bolju inspiraciju za najbolje poklone, SPAR je pripremio veliku akcijsku ponudu igračaka s više od 500 raznovrsnih igračaka po sniženim cijenama.

U INTERSPAR hipermarketima kupci tako, osim raznolikog asortimana s više od 1500 igračaka, mogu pronaći omiljene igračke i multimediju po akcijskim cijenama, a pojedine su snižene čak i iznad 60 posto. U njima će moći uživati brojni uzrasti jer ima za svakoga ponešto – od igračaka za bebe, preko lutki, plišanih igračaka i kocki za slaganje, pa sve do društvenih igara i gamerskih setova te tableta.

U ponudi se nalaze i popularne igračke omiljene mališanima pri čijoj kupnji ušteda ide i do 550 kuna. Dječake bi mogao razveseliti LEGO Technic terenac na daljinsko upravljanje, PlayStation 4 u setu s tri igre na poklon te novi LEGO Minecraft. Za djevojčice tu je Mačka Bianca koja se odaziva na ime, ali i  Barbie Wellness lutka sa paketićima za njezinu svjetlucavu pjenušavu kupku.

Za sve one koje više zanimaju multimedijski sadržaji, tu su Smartphone Samsung Galaxy, TV LED Noa Vision HDR, prijenosno računalo HP NOT 1N7Z2EA, te gamerski set koji uključuje tipkovnicu, miš i podlogu Marvo Scorpion, pri čemu na pojedinim proizvodima kupci mogu uštedjeti i do 200 kuna.

Akcijska ponuda traje do 7. siječnja 2021. a što je sve SPAR pripremio u bogatoj ponudi može se pogledati i u INTERSPAR-ovom katalogu „Zaviri u čaroban svijet igračaka“.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.