Posljednji je dan Špancirfesta, nemojte da prođe bez vas

Posljednji je dan Špancirfesta, nemojte da prođe bez vas

Došpancirali smo se do posljednjeg dana festivala koji je po 26. put varaždinsku povijesnu jezgru pretvorio u najljepšu pozornicu na otvorenom.

Apsolutno glavna atrakcija jučerašnjeg dana bili su vješti štulaši na pneumatskim štulama iz francuske kompanije Cie Tac o Tac.

Kraken Orchestra sa svojim zanimljivim vozilom i s magičnom kacigom koja ima moć da otkrije glazbu u glavi onoga tko ju nosi, provozali su se ulicama i trgovima i zabavili brojne špancirere.

Varaždinski tamburaški orkestar i Klapa Sveti Juraj – HRM pokazali su kako neke od najljepših hrvatskih pjesama zvuče u zanimljivom spoju tamburice i klapskog pjevanja.

Prava glazbena poslastica na PAN pozornici Stari grad bila je Rock opera u kojoj je sudjelovalo 50-ak izvođača međunarodnog simfonijskog orkestra, big benda i zbora.

White Shark Gaming Zona kao novitet ovogodišnjeg festivala pokazala se pun pogodak, a jučerašnji turnir u Fortniteu okupio je 60-ak igrača.

NEDJELJA, 1. RUJNA

Las Calaveras spoj je žongliranja i manipulacije vatrenim rekvizitima, suvremenog plesa, akrobacije i kazališnog izričaja.

Koncertni program na pozornici kod Vile Bedeković zatvara Zoran Predin koncertom „Zoran pjeva Arsena“, posvećenim hrvatskom glazbenom velikanu Arsenu Dediću.

U svom prepoznatljivom stilu, žustri, ponekad provokativni, nepokolebljivi i uvijek jedinstveno svoji, Gobac i društvo pripremit će nam glazbeno putovanje od legendarne „Ja volim samo sebe“ do pjesmi s posljednjeg albuma „Vjerujem u čuda“ koji je izašao ove godine. Draga nacijo, jeste spremni za Psihomodo pop?

Iskoristite posljednji festivalski dan za rolanje u Vindilandu. Rolalište „Vindi PROTeIN Rollers“ namijenjeno je svim generacijama, a osim dnevnog, rolalište nudi i atraktivno noćno rolanje.

Hvala svima koji su s nama dijelili festivalske trenutke i bili dio najvećeg i najpopularnijeg uličnog festivala u Hrvatskoj. No, prije nego padne zavjesa na 26. izdanje Špancirfesta, još se jednom za kraj prošpancirajte varaždinskim ulicama i trgovima i osjetite sjajnu atmosferu koja će vas držati još dugo nakon što festival završi.

 

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

 

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

 
 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.