Nika Turković i pocket palma iznenadit će vas intrigantnim zvukom remixa hit singla "Gledaj me"

Fantastičan singl  "Gledaj me" Nike Turković ", osvojio je radijski eter, a s više od 200 000 pregleda na YouTubeu potvrdio je Nikin status kao jedne od najzanimljivijih i najrelevantnijih mladih izvođačica Hrvatske i regije.

Za glazbeni aranžman ovog hit singla zaslužan je popularni zagrebački synth-wave duo pocket palma (Anja Papa i Luka Vidović), a odličnu suradnju nastavljaju i remixom koji osvaja na prvo slušanje.

"Malo je reći da sam oduševljena i presretna. Dali su toj pjesmi jednu posebnu pocket palma crtu, bez da su ju imalo otuđili od mene i mog glazbenog stila. Rekla bih da smo se baš i privatno i glazbeno spojili kako treba, pa da je bilo suđeno da će nešto super proizaći iz toga. I tako je i bilo.", sjajnu suradnju s pocket palmom opisala je oduševljena Nika.
 

Zvuk remixa originalan je, svjež i odvažan, a gdje su pronašli inspiraciju otkrili su Anja i Luka:

"Taman kad smo bili pri kraju s pjesmom, izašao je novi album Lady Gage koji je poprilično inspiriran dance i house glazbom devedesetih. Bio nam je na repeatu tjednima i mislili smo da bi se Nikin vokal dobro uklopio na takvu glazbu pa smo samoinicijativno odlučili složiti nešto i time iznenaditi Niku. Volimo se igrati žanrovima tako da nam je bilo jako zabavno raditi nešto sasvim drugačije od Nikine pjesme, a i od same pocket palme. "
 

Foto: Petra Mikšik

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.