Emotivna i osobna video priča Matije Cveka

Glazbena priča Matije Cveka, jednog od omiljenih pop izvođača koji nezaustavljivo korača prema vrhu, nastavlja se preko novog singla „Na jastuku“ koji je skinut s novog albuma „Vile se ovdje igraju“.

Novu fazu kreative Matija je utkao u ovu sanjivu baladu uključivši i svoje mnogobrojne fanove koje je zamolio da s njim podijele fotografije svojih najmilijih.  

Dirljivi video u kojem je Matija ukomponirao niz uspomena koje se redaju na ekranu daju osoban pečat ovoj pjesmi, a golema količina ljubavi i nježnosti vidljiva u svakom kadru, nose sa sobom posebnu emociju.

Video spot za pjesmu „Na jastuku“ snimljen je u dvorcu Kerestinec, potpisuje ga Dario Lepoglavec DARPRO.tv Video Production

„Oduševljen sam ljudima koji prate ovu priču i žele biti prisutni. Zlobnici će reći da je patetično, ali sve se najbolje skupilo oko mene. Od obitelji, prijatelja i suradnika do vas koji imate dovoljno slobode i ljubavi za poslati ovakve poruke, slike i videa. 'Na jastuku' smo od danas dobili i vizualno, meni je osobna ali već je sad jasno da će biti svačija. Hvala vam za ljubav.“ – rekao je Matija

Tekst pjesme „Na jastuku“ potpisuje Matija, glazbu u suradnji s Tomislavom Mihaljevićem.

Pred Matijom je uzbudljivih nekoliko mjeseci pa će tako sa svojim Funkensteinsima za Valentinovo održati koncert u Splitu, dvorana Gripe, a 17. veljače u Rijeci, Pogon Kulture.  Zagrebačka publika uživat će u čak tri koncerta u zagrebačkoji Tvornici kulture od kojih su dva rasprodana (23. i 24. 2.) pa su ulaznice dostupne još samo za 28.2. preko sustava Entrio.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.