„Glas u glavi“ zagrebačkog dvojca D.I.K.

Dado (Davor Matoš) i Kizo (Zoran Brajević), zagrebački dvojac poznat kao u D.I.K., nakon prošlogodišnjeg zabavnog singla posvećenog najpoznatijim kockicama na svijetu, nazvanog prigodno 'Lego', novim singlom prebacuje se u sasvim  drugačiji svijet.

O pjesmi 'Glas u glavi' Dado i Kizo među ostalim kažu: „Ljude, koji imaju glasove u glavi, zapadnjačka medicina zove „slušačima“. Među njima su se našli i, na primjer, Ivana Orleanska, Winston Churhill i Zinedine Zidane. Poznatima ili nepoznatima, svim je slušačima zajedničko da glas u slavi shvaćaju i doživljavaju kao neželjeni fenomen, o kojem ne pričaju rado u društvu i za kojeg bi najbolje bilo da izađe iz glave.“  

No, to nije slučaj s ovim dvojcem. Dado i Kizo su se odlučili za sasvim drugačiji pristup. Oni ne samo da rado govore o 'Glasu u glavi', već su ga i snimili! I to zvučno kao pjesmu i vizualno kao spot. A sve s namjerom da ne ode iz glave slušača, to jest slušatelja. Ni vizualno, a kamoli zvučno budući da su glazbu stvorili Ivan Pavić na saksofonu, Davor Matoš gitari, Zoran Brajević sintisajteru i klaviru, uz aranžman i produkciju D.I.K.-a i Predraga Martinjaka. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.