Bok Blues - Dojdi f Ludbreg

Bok Blues predstavlja novi singl "Dojdi f Ludbreg"! Riječ je o prvoj pjesmi dueta Bok Blues na hrvatskom jeziku, a ujedno i na podravskom dijalektu. "Dojdi f Ludbreg" (kao da) je pisana za predstojeći Ludbreg blues festival, koji će se održavati uz Flora centrum mundi, festival cvijeća koji će se održati 2.-5. svibnja. Tekst govori o ljepotama Ludbrega, utjecaju njegove zdrave atmosfere na dobro raspoloženje i poziva ljude da dođu u Ludbreg. Ujedno, to je sjajan početak novog albuma Bok Bluesa koji će, nakon albuma "Memphis Insite", donijeti pravo osvježenje hrvatskoj blues sceni.

Naslovnicu singla dizajnirao je Goran Gračanin, za aranžman je zaslužan Zoran Haraminčić, a glazbu i tekst je napisao Davor Bunčić, koji kaže:

"Izlet u Ludbreg! Bilo da je proščenje ili sasvim običan dan, odlazak u Ludbreg je uvijek bio poseban dan. Veselilo se unaprijed, baka spremala svečane hlače, bijelu košulji, pa i kravatu. Djeca čistila i podmazivala bicikle, veselili se medenjakima, a odrasli gviercu. Nije se trebalo ništa posebno događati u Ludbregu da bi uzbuđenje bilo na posebnoj visini. Samo sjedenje na klupi u parku, šetnja gradom i povijest grada koji je centar svijeta, koji ima najljepši sajam cvijeća, jednog od prvih zrakoplovaca, ostatke rimskog naselja, otok mladosti na rijeci Bednji, dvorac s perivojem i još puno tog čini Ludbreg posebnim mjestom u koje, kad jemput dojdeš, od tada dolaziš stalno. Zanavek.".

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.