Valentin predstavlja “U ime ljubavi” – baladu za proljetne snove i romantične duše

Nakon zapaženog albuma “Uzmi ili ostavi” iz 2022. godine, talentirani glazbenik, producent i snimatelj Valentin očarava novim singlom s albuma – “U ime ljubavi”.

Ovaj put uranja u proljetnu atmosferu s gitarskom pop ljubavnom baladom, a pjesma donosi priču o čežnji za romantičnim susretom dvoje ljudi. “U ime ljubavi” nudi savršenu mješavinu romantike, proljetne atmosfere i Valentinovog prepoznatljivog stila, što je čini idealnom za publiku koja cijeni kvalitetnu i dirljivu glazbu.

Uz zvuke gitare i jednostavnu, ali zaraznu melodiju, Valentin nas osvaja svojim toplim i uvjerljivim vokalom. Pjesma “U ime ljubavi” odiše mirisom proljeća, a autor glazbe, teksta i aranžmana je Zdravko Valentin, koji je ujedno i kreator spota za pjesmu. Spot se savršeno uklapa u atmosferu pjesme i jednostavnim, romantičnim prizorima dočarava čarobnost ljubavi.

Ovaj singl stiže nakon Valentinovog dueta s legendarnim Vladimirom Kočišem Zecom krajem 2023. godine. “U ime ljubavi” najavljuje nove glazbene avanture i potvrđuje Valentinov talent za osvajanje publike dirljivim i autentičnim pjesmama.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.